מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה ללידה בקריותאופירה30/05/2008
רציתי לדעת אם את מכירה מדריכת הכנה ללידה באזור קריות. חיפשתי באזור ואין כל כך הרבה. האם יש מישהי ידועה או שאת ממליצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופירה שלום
אורנה דן30/05/2008אפרת מתמצאת יותר ממני באזור הצפון, אני מניחה שבקרוב היא תעלה ותתן לך שמות והמלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אופירה
אפרת מינסקי30/05/2008אני ממליצה בחום על הילה שקד. היא מדריכה נהדרת ואישה מקסימה היא מטבעון ומגיעים אליה מכל האזור. תוכלי למצוא אותה בקלות בגוגל.
בהצלחה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופירה30/05/2008תודה על ההמלצה. קיבלתי גם מחברה המלצה ממש חמה על מדריכה שגרה במוצקין- ממש קרוב אלי- מוריה גלית שלגי. דיברתי איתה והיא אכן נשמעת לי ממש מקסימה. האם שמעת עליה? נכנסתי גם לאתר שלה והתרשמתי מאוד לטובה. נראה שהיא די מקצועית.
תודה מראש על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט שמעתי עליה - רק דברים טובים!
אפרת מינסקי02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריכת הכנה ללידה בקריות
יפית31/05/2008ממליצה לך בחום על מוריה גלית שלגי. היא גרה במוצקין, והיא גם עובדת בחיפה . אנחנו וכל החבר'ה עשינו אצלה קורס. מדהימה. מלאך, אישיות. אל תפספסי אותה. היא גם פסיכולוגית ונותנת המון טיפים מעבר לקורס, על הורות ועל התינוק. חבל על הזמן.
אם את רוצה את הטלפון שלה או להתייעץ איתנו את מוזמנת לכתוב לי למייל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)