לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה
    ליאת
    13/06/2008

שלום שמי ליאת , אני ילדתי לפני שנה בלידה טיבעית בלי אף אילחוש או זירוז בשבילי זאת היתה לידה אכזרית אני לא בחרתי את דרך הלידה וכמובן שרציתי אילחוש אבל לא נתנו אני רוצה לספר לך שאחרי הלידה ניכנסתי למעין דיכאון עם עצמי לא האמנתי איך אפשר לעבור לידה כזאת קשה.
    שלא נדבר על המילדת שהיתה לי מאד לא נחמדה אנטיפטית אני לא יכולה לשכוח את היחס המזלזל בחדר הלידה כלפי בנוסף יצאתי עם חיתוך, קרעים שיטחיים, וצניחה קלה של קיר הנרתיק היא חפרה בי כל הזמן הכאיבה לי בשבילי זאת היתה לידה טראומטית לא נעימה היא היתה יכולה להיות נעימה תלוי במילדת.
    זאת לידה שניה שלי יש לי חוויה נהדרת עם הלידה הראשונה אפילו שהיא היתה 14 שעות אנשים שמתייחסים יפה זה שווה את כל הכאב זאת דעתי בלידה השניה הרגשתי כמו חפץ אני מצטערת רק על דבר אחד שלא דרשתי שהמיילדת תצא מחדר הלידה כנראה שלא היה לי כוח לחשוב על זה תודה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה

הוספת תגובה

• אויש, כל כך מצער לשמוע

אורנה דן
    13/06/2008

במיוחד כשכבר ידעת חוויית לידה טובה, וידעת שזה אפשרי.
    למענך, ולמען ילדייך, את צריכה להתרכז בזכרונות מהלידה ה"טובה". להבין שלא הכל תלוי בך, אולי אפילו להגיע לפגישה עם איש מקצוע לעיבוד חוויית הלידה, כדי שהחוויה הזאת תושלם ולא תמשיך לרדוף אותך, זאת כדי לגדל את ילדייך ברגשות חיוביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה