מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה ללידה טבעיתלי18/06/2008
היי, מאוד הייתי רוצה ללדת באופן טבעי, כמה אני צריכה להיות מוכנה לכך מראש ומה זה דורש ממני כרגע? זהו הריון ראשון שבוע 22.
בנוסף, מישהי יכולה אולי להמליץ לי על קורס הכנה ללידה טבעית באזור רחובות והסביבה.
תודה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה זמן טוב להתחיל הכנה ללידה
אורנה דן19/06/2008אני ממליצה לעשות הכנה פרטית- פרטני ת ולא קבוצתית.
מה זה דורש ממך? להכיר את התהליך, להיות מוכנה להתמודד עם הכאב בדרכים הטבעיות, וכמובן קורס טוב חשוב שיכין אותך גם לאופציות נוספות, כדי שתכירי את כל מגוון האפשרויות העומדות לרשותך. אהובה הילה חן היא מדריכת הכנה מרחובות, בדקי איתה אם היא עושה הכנה פרטנית. תוכלי ליצור איתי קשר במייל להמלצות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס הכנה ללידה בגישה הוליסטית טבעי
נילי20/06/2008הי לי
קודם כל שיהיה בהצלחה.
אני ממליצה בחום על קורס אצל מיכל קאופמן במושב אביגדור.
היא גם מיילדת, גם מעבירה קורסים בביתה.
אווירה מרגיעה. היא מטפלת הוליסטית. יכולה לסייע להקלה על כאבים
גם במהלך ההריון וגם בלידה באמצעות שיאצו, דיקור, דמיון מודרך, הרפייה.
אם תרצי - יש לה אתר באינטרנט בו תוכלי להתרשם!
המון המון בהצלחה.
(אני הייתי אצלה גם בהריון הקודם וגם עכשיו!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)