לידה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית
    רות
    09/07/2008

שלום. אני בשבוע 27.רוצה ללדת לידה טבעית. יש מישהי שאת יכולה להמליץ עליה באזור השרון? (כפר סבא, רעננה..) תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית

הוספת תגובה

• שלום רות

אפרת מינסקי
    09/07/2008

לא כלכך הבנתי מה את מחפשת - מדריכת הכנה ללידה? דולה? מילדת?
    אשמח להמליץ לך אם תפרטי..
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות שלום

אורנה דן
    09/07/2008

הבטחתי לשוב אליך עם המלצות אז הנה...
    כדאי לעשות הכנה ללידה טבעית עם מיילדת או דולה. כך קיימת לך אופציה במידה ואת רוצה דולה בלידה, את מצרפת אותה אליך כשהיא כבר מוכרת לך ונוכחותה נעימה לך ולבן הזוג.
    יש ברמת השרון את מיכל בונשטיין, שהיא אלופה במיילדות טבעית. אני מקווה שהיא עדיין עושה קורסים של הכנה ללידה. אם קיימת בחירה בין קורס קבוצתי לפרטני, אני ממליצה בגדול על פרטני.
    בהצלחה ונשיקות
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומכת לידה

מרים
    14/07/2008

שלום רב, אשמח לענות לך על מבוקשך. אני כבר ילדתי 4 פעמים בלידה טבעית. פשוט לא היה משהו אחר. אמלצות תוכלי לקבל ב"קשת בענן". מרים 052-3604738 הרצליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה