מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה טבעיתרות09/07/2008
שלום. אני בשבוע 27.רוצה ללדת לידה טבעית. יש מישהי שאת יכולה להמליץ עליה באזור השרון? (כפר סבא, רעננה..) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רות
אפרת מינסקי09/07/2008לא כלכך הבנתי מה את מחפשת - מדריכת הכנה ללידה? דולה? מילדת?
אשמח להמליץ לך אם תפרטי..
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות שלום
אורנה דן09/07/2008הבטחתי לשוב אליך עם המלצות אז הנה...
כדאי לעשות הכנה ללידה טבעית עם מיילדת או דולה. כך קיימת לך אופציה במידה ואת רוצה דולה בלידה, את מצרפת אותה אליך כשהיא כבר מוכרת לך ונוכחותה נעימה לך ולבן הזוג.
יש ברמת השרון את מיכל בונשטיין, שהיא אלופה במיילדות טבעית. אני מקווה שהיא עדיין עושה קורסים של הכנה ללידה. אם קיימת בחירה בין קורס קבוצתי לפרטני, אני ממליצה בגדול על פרטני.
בהצלחה ונשיקות
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומכת לידה
מרים14/07/2008שלום רב, אשמח לענות לך על מבוקשך. אני כבר ילדתי 4 פעמים בלידה טבעית. פשוט לא היה משהו אחר. אמלצות תוכלי לקבל ב"קשת בענן". מרים 052-3604738 הרצליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)