לידה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית
    תמר
    14/07/2008

שלום, זה ההריון הראשון שלי ואני בשבוע 29 ואני מעוניינת בלידה טבעית, אני גרה בירושלים. אם את יודעת על בית חולים שמעודד ועוזר בנושא? ובנוסף הייתי רוצה מילדת פרטית, האם את מכירה משהיא באזור? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית

הוספת תגובה

• משאירה לאורנה לענות.. היא ירושלמית

אפרת מינסקי
    14/07/2008

ובטח מכירה יותר טוב ממני את האפשרויות.
    לידה טובה
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר שלום

אורנה דן
    14/07/2008

בתי החולים בירושלים ערוכים ומאפשרים לידה טבעית, ליולדת שהתכוננה לכך ומראה שיש לה את הידע והרצון.
    בהדסה עין כרם ובשערי צדק יש חדרי לידה גדולים ומרווחים, עם כדור פיזיוטרפיסטי, מקלחת צמודה ושאר עזרים המאפשרים לידה טבעית.
    מה שחשוב לצורך לידה טבעית הוא ההכנה, להכיר את תהליך הלידה, לדעת מהם האמצעים הטבעיים שאת יכולה להשתמש בהם להתמודדות עם הכאב ועוד.
    בבתי החולים בירושלים אין אפשרות למיילדת פרטית, אולם ניתן לצרף ללידה תומכת לידה פרטית שתבוא איתך ותסייע לך בזמן הצירים.
    ניתן לעשות קורס של הכנה ללידה טבעית המועבר ע"י דולה (תומכת לידה) ושהיא תהיה גם המלווה הפרטית שלך בלידה. כך מובטח לך שהמלווה שלך היא אישה שכבר הכרת, שאתן משדרות על אותו גל, ואת מרגישה נעים ונוח בנוכחותה.
    אני בירושלים, ותוכלי ליצור איתי קשר, לקבלת מידע נוסף, או פרטים לגבי ההכנה והליווי שאני מעניקה ליולדות בירושלים.
    שלך
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה