לידה בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה בבית
    רינה
    20/07/2008

שלום רב, האם מקובל ללדת בבית בארץ? האם נתקלתן בנשים שילדו בביתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה בבית

הוספת תגובה

• לידות בית בישראל

אורנה דן
    21/07/2008

אינן נפוצות כ"כ כמו במספר מדינות באירופה. ישנן מדינות באירופה (הולנד, גרמניה ואולי גם אנגליה) שבהן כ25 אחוז מהלידות מתרחשות בבית, במימון המדינה ובעזרת מיילדת וצוות רפואי. בארץ מתקיימות כ400 לידות בית בשנה. אני אישית חלק מהלידות שלי ילדתי בבית, ואני מכינה נשים הן ללידת בית, והן ללידת בית חולים. זוגות שמתלבטים בנושא, יקבלו קורס משולב, שבמהלך הפגישות יהיה להם קל יותר להחליט מה מתאים להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רינה

אפרת מינסקי
    21/07/2008

גם אני ילדתי בבית. אני מכירה לא מעט נשים שילדו ויולדות בבית (כנראה משום שהנושא קרוב לליבי וזהו גם תחום עיסוקי..) ואני גם מכינה לקראת לידות בית.
    מלבד בית חולים עומדות בפני נשים בארץ מס' אפשרויות -
    לידת בית עם מילדת מורשית ומוסמכת
    לידת בית עם רופא מילד שמקבל לידות בית
    לידת בית ללא רופא או מילדת (לידה עצמית)
    לידת חוץ בית חולים - בצימר לידה (צימר המיועד ללידה ובו תקבלי ליווי בלידה של מילדת או רופא המפעילים את הצימר)
    בקיצור, יש הרבה אפשרויות...
    בהצלחה!
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה