בתי חולים במרכז המאפשרים לידה פעילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי חולים במרכז המאפשרים לידה פעילה
    שרה
    22/07/2008

שלום לכן, נחשפתי לנושא הלידה הפעילה רק עכשיו (ההריון השלישי שלי..) אחרי שתי לידות קשות מאד- האחת בניתוח קיסרי והשנייה לידת מכשירים (ואקום ומלקחיים) שארכה שלושים שעות. אני בשבוע 23 כרגע. הייתי רוצה לדעת באיזה בתי חולים באיזור המרכז אוכל ללדת לידה פעילה (תנוחת כריעה, למשל) בשיתוף פעולה של הצוות הרפואי. השאלה השנייה שלי היא, האם לידה פעילה אפשרית גם כשמדובר בתינוק גדול, בסביבות הארבעה קילוגרם? תודה רבה רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק גדול ולידה פעילה במרכז

אורנה דן
    22/07/2008

מנסיוני כדולה, ליוויתי מספר לידות בתל השומר, והיה שם יחס מכבד, והמון מרחב ליולדת ולמלווים לנהוג לפי העדפותיהם.
    הנושא של לידה בכריעה הוא אינדבדואלי ותלוי במיילדת שתהיה באותו רגע, יש מיילדות שמסתדרות עם זה, וכאלה שרגילות לתנוחה השמרנית יותר.
    אחת התנוחות המומלצות לתינוק גדול היא עמידת שש, ובהחלט ניתן לבצע אותה על גבי מיטת בית החולים. גם בלניאדו פתוחים מאוד לגישת היולדת.
    בשני בתי החולים הללו ניתן גם לבחור במסלול הכולל מיילדת פרטית. במידה ואת בוחרת באופציה הזאת, את נפגשת עם המיילדת ומדברת איתה על העדפותייך ודואגת לכך שהיא תגבה אותך ותנהל את הלידה ב"ראש" שלך.
    שיהיה בשעה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המידע

רונית
    23/07/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניאדו פתוח מאוד לכריעה.

עדי תם
    31/07/2008

הי רונית,מניסיוני מניסיון מטופלות שלי,לניאדו מאוד פתוח ללידות בכריעה ולידות טבעיות ופעילות. חויתי שם לידות מדהימות עם מיילדות מנוסות ופתוחות,שנראות כמו מלאכיות(לבושות בלבן) היחס לאחר הלידה מצוין אף הוא,וזה חשוב לא פחות. הלידה יכולה להיות במרכז לידה הטבעי שלהם שצמוד לחדר לידה הרגיל ושם את יולדת בחדר רגיל עם מיטה רגילה,ומקלחת-מקלה מאוד על הצירים ומאפשרת תנועתיות. ויש עוד..אם תרצי לשמוע,צרי קשר יום מקסים עדי תם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה