עיסוי פרינאום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי פרינאום
    אריאל
    27/07/2008

היי יש לי שאלה. עשינו כבר מס' פעמים עיסוי פרינאום, וזה לא כיף גדול. אבל אם זה ימנע קרע מי אני שאתווכח. לאחר מתיחה לאחד הכיוונים כואב לי כשמפסיקים את המתיחה והעור חוזר למקומו הטבעי. הבן-זוג חושב שהכאב הוא מהחזרה של הדם למקום שהוא מתח לפני רגע. מה דעתכן? האם מישהי מהגולשות חוותה כאב כזה? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי פרינאום

הוספת תגובה

• אריאל שלום

אורנה דן
    28/07/2008

אני מבררת לך את העניין. אישית לא התנסיתי בעיסוי פרינאום. מקווה עוד היום לחזור אליך עם תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להלן תשובות שקיבלתי מנשים שעיסו...

אורנה דן
    28/07/2008

לי כאב גם כן, בדיוק אחרי שבן הזוג שיחרר את המתיחה, העור כאילו נדבק לאצבעות שלו וה כואב! מה שעשינו זה הוא שם יותר שמן על האיזור והאצבעות, וגם כל "מתיחה" לא יותר מדקה, כלומר הוא שם שמן, מכניס אצבעות, מותח, מחזיק כדקה ומשחרר, שום שם שמן, שוב מותח וככה הלאה...
    כשבוע אחרי העיסויים התחלתי להתאמן עם האפי-נו, ואז כבר אין צורך בעיסוי פרינאום...
    מקווה שעזרתי...

ממליצה לשחרר את המתיחה בהדרגה ובאיטיות, תוך כדי תשומת לב להרפיית השרירים באזור, ונשימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה