מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה בביתקרן26/08/2008
שלום, אני בהיריון ראשון לאחר IUI ואני מאוד מתלבטת בעניין לידה בבית. זה תמיד היה החלום שלי אבל עכשיו משום מה יש לי קצת פחדים בעניין. ראיתי באתר של אילנה שמש שמרבית הסיבוכים קרו אצלה אצל יולדות מבכירות. האם אתן חושבות שבהיריון ראשון עדיף ללדת בבי"ח? בנוסף אשמח אם יש לכן המלצה על ספר טוב שעוסק בלידה טבעית/ לידת בית, ספר שנותן אינפורמציה יסודית על מה קורה או עלול לקרות בלידה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
אורנה דן27/08/2008קודם כל המשך הריון בריא ורגוע.
אני ממליצה לך לנסות לרכוש או להשיג את הספר של אילנה שמש "ללדת בבית". הוא ספר מעולה, גם אם בסוף לא תלדי בבית, הוא יעניק לך אינפורמציה מרובה שאינה מצויה בספרים אחרים.
פרט לספר הזה, אני ממליצה על שני ספרים נוספים: "טבעי ללדת" ו- "לידה פעילה". אין צורך לרכוש ולקרוא את שלושתם, לכי לפי נטיית הלב (הספר של אילנה + אחד נוסף)
יש הגיון מסויים בגישה שמסייגת לידת בית כלא מתאימה ללידה ראשונה, שכן יתכן ורצוי שהיולדת קודם כל תכיר את תהליך הלידה על בשרה, תדע איך היא מתמודדת עם זה, ורק אז תוכל להחליט האם לידת בית מתאימה עבורה או לא.
כדאי לקחת קורס הכנה ללידה פרטי ופרטני, שיכלול את כל האופציות, ויוכל לתת לכם כלים להחלטה. מדריכה שתוכל להכין אתכם הן ללידת בית, אם זו תהיה החלטתכם, והן ללידה פעילה וטבעית בבית חולים, ותלמד אתכם שזה אפשרי ואיך כדאי לעשות זאת.
אם תאמרי לנו מאיזה אזור את בארץ, נוכל להמליץ לך על מדריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם קרן :-)
הילה07/10/2008שלום לכולן :-) שמי הילה, ואני נמצאת לקראת תחילת השליש השלישי להריון. כל הזמן היה ברור לי שהייתי רוצה מאד לידת בית ולאחרונה עלו בי דאגות לגבי איך זה יהיה. מידיי פעם, כשאני מרגישה כאבים בתחתית הבטן, אני חושבת לעצמי - האם אלו הכאבים של הלידה? החוויה של הפעם הראשונה בהחלט עושה את שלה. אני גרה בטל שחר (אזור צומת חולדה/צומת נחשון). אשמח לשמוע על מדריכה שיכולה להכין לקראת לידת בית מצד אחד וגם להכין ללידה טבעית בבי"ח, אם לבסוף נתחרט. תודה רבה. טוב שאתן כאן . יום מבורך, הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה ללידה וללידת בית
אורנה דן07/10/2008הילה שלום
אני נמצאת בירושלים ואשמח להכין אתכם באופן פרטני ללידה.
הפגישות יכינו אתכם גם ללידת בית וגם לכל האופציות האחרות, כך שתרגישי מוכנה, וגם יהיו לך הכלים להחליט ולדעת מה את רוצה.
את מוזמנת להתקשר.
אורנה
052-8512970* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)