בטווח אילו שבועות כדאי לעשות קורס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטווח אילו שבועות כדאי לעשות קורס
    גלית
    03/09/2008

אני רוצה לעשות אך אינני יודעת מתי הכי כדאי. מה ההמלצה שלכן? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום גלית,

אפרת מינסקי
    09/09/2008

אני תמיד ממליצה לסיים את הקורס לפני שבוע 36 - גם כי תמיד קיים הסיכוי ללידה בשבועות האלה וגם כי העייפות והכבדות חוזרת ואז כבר יש פחות כח להתרכז ולהקשיב בקורס. סיבה נוספת היא כדי שישאר מספיק זמן לעשות סיורים בחדרי לידה אחרי הקורס - ככה את יודעת הרבה יותר טוב מה נכון וחשוב לך לבדוק.
    לגבי להתחיל - זה כבר תלוי בכמה מפגשים יש בקורס - יש קורסים של 4 ויש של 8 מפגשים, אם הקורס הוא פרטי בביתכם - אתם מחליטים את הקצב.
    קחי בחשבון שאצל המדריכות המבוקשות צריך להירשם לפחות חודש מראש..
    בהצלחה!
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החל משבוע 24 אפשר להתחיל

אורנה דן
    09/09/2008

אני כמדריכה מתאימה את התכנים גם לגיל ההריון, ובונה את הקורס (הפרטי) באופן שיתאים לנקודה שבה נמצא הזוג ברגע זה.
    כמובן שגם שבוע 28 ו30 הם מתאימים להתחיל קורס.
    חשוב לקיים את הפגישה האחרונה עד שבוע 36 כדי שלא לפספס אותה אם הלידה מתרחשת בתחילת תשיעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה