מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטווח אילו שבועות כדאי לעשות קורסגלית03/09/2008
אני רוצה לעשות אך אינני יודעת מתי הכי כדאי. מה ההמלצה שלכן? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית,
אפרת מינסקי09/09/2008אני תמיד ממליצה לסיים את הקורס לפני שבוע 36 - גם כי תמיד קיים הסיכוי ללידה בשבועות האלה וגם כי העייפות והכבדות חוזרת ואז כבר יש פחות כח להתרכז ולהקשיב בקורס. סיבה נוספת היא כדי שישאר מספיק זמן לעשות סיורים בחדרי לידה אחרי הקורס - ככה את יודעת הרבה יותר טוב מה נכון וחשוב לך לבדוק.
לגבי להתחיל - זה כבר תלוי בכמה מפגשים יש בקורס - יש קורסים של 4 ויש של 8 מפגשים, אם הקורס הוא פרטי בביתכם - אתם מחליטים את הקצב.
קחי בחשבון שאצל המדריכות המבוקשות צריך להירשם לפחות חודש מראש..
בהצלחה!
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחל משבוע 24 אפשר להתחיל
אורנה דן09/09/2008אני כמדריכה מתאימה את התכנים גם לגיל ההריון, ובונה את הקורס (הפרטי) באופן שיתאים לנקודה שבה נמצא הזוג ברגע זה.
כמובן שגם שבוע 28 ו30 הם מתאימים להתחיל קורס.
חשוב לקיים את הפגישה האחרונה עד שבוע 36 כדי שלא לפספס אותה אם הלידה מתרחשת בתחילת תשיעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)