מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האפי-נואחת10/09/2008
יצא לי לשמוע ולקרוא רבות על יתרונות האפי-נו. אבל פתאום ניתקלתי בדיעה שונה, של מיילדת, שמעבירה קורסי הכנה ללידה ושעובדת המון שנים בתחום (ובעלה גניקולוג), היא טוענת שמהידע שיש לה ולבעלה נשים שהשתמשו במכשיר הגיעו למצבים בלתי הפיכים עד כדי עיוות וצורך בניתוחים פלסטיים על מנת לתקן את הנזק שנגרם. הייתי מאוד מאוד מופתעת, כי קשה לי להאמין שיש כאלו נזקים ויש קשר שתיקה בין כל המשתמשות בעבר ובהווה. וגם לא כל כך מובן לי איזה אינטרס יכול להיות לה לא רק שלא להמליץ אלא אף להפחיד ולגרום לרתיעה משימוש בו. אשמח לשמוע את דעתכן המלומדת בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמעתי ולא נשמע לי הגיוני
אורנה דן11/09/2008האפי נו מדמה יציאת ראש תינוק, והשימוש בו נעשה בהדרגה.
אישית לא השתמשתי, אבל מנסיוני הרב כמכינה ללידה ודולה, ראיתי שרוב מוחלט של הנשים שהתשתמשו בו אכן ילדו לידה ראשונה ללא קרעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי -ממליצה בחום
ענת07/10/2008ביולי ילדתי את בני הראשון השתמשתי באפי נו מהשבוע ה37 בהדרגה בנוסף לעיסוי. ממליצה בחום לכל מי שרק רוצה לשמוע לדעתי גם בזכות המכשיר ילדתי בלידה טבעית, של שש שעות בלבד, ללא אפידורל וללא קרעים או חתכים!!!! המכשיר מאפשר לך ללמוד את התחושה של משהו שיוצא ממך ולקבל את ה"כאב" שלאט לאט מובן ואינו מתפרש ככאב יותר כמו גם ללמוד איך לשלוט ולהפעיל את השרירים בדחיפה נכונה (בזמן צירי הלחץ) לאחר הלידה הגוף חזר להיות כפי שהיה תוך זמן קצר. שוב- ממליצה בחום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)