האפי-נו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האפי-נו
    אחת
    10/09/2008

יצא לי לשמוע ולקרוא רבות על יתרונות האפי-נו. אבל פתאום ניתקלתי בדיעה שונה, של מיילדת, שמעבירה קורסי הכנה ללידה ושעובדת המון שנים בתחום (ובעלה גניקולוג), היא טוענת שמהידע שיש לה ולבעלה נשים שהשתמשו במכשיר הגיעו למצבים בלתי הפיכים עד כדי עיוות וצורך בניתוחים פלסטיים על מנת לתקן את הנזק שנגרם. הייתי מאוד מאוד מופתעת, כי קשה לי להאמין שיש כאלו נזקים ויש קשר שתיקה בין כל המשתמשות בעבר ובהווה. וגם לא כל כך מובן לי איזה אינטרס יכול להיות לה לא רק שלא להמליץ אלא אף להפחיד ולגרום לרתיעה משימוש בו. אשמח לשמוע את דעתכן המלומדת בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האפי-נו

הוספת תגובה

• לא שמעתי ולא נשמע לי הגיוני

אורנה דן
    11/09/2008

האפי נו מדמה יציאת ראש תינוק, והשימוש בו נעשה בהדרגה.
    אישית לא השתמשתי, אבל מנסיוני הרב כמכינה ללידה ודולה, ראיתי שרוב מוחלט של הנשים שהתשתמשו בו אכן ילדו לידה ראשונה ללא קרעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי -ממליצה בחום

ענת
    07/10/2008

ביולי ילדתי את בני הראשון השתמשתי באפי נו מהשבוע ה37 בהדרגה בנוסף לעיסוי. ממליצה בחום לכל מי שרק רוצה לשמוע לדעתי גם בזכות המכשיר ילדתי בלידה טבעית, של שש שעות בלבד, ללא אפידורל וללא קרעים או חתכים!!!! המכשיר מאפשר לך ללמוד את התחושה של משהו שיוצא ממך ולקבל את ה"כאב" שלאט לאט מובן ואינו מתפרש ככאב יותר כמו גם ללמוד איך לשלוט ולהפעיל את השרירים בדחיפה נכונה (בזמן צירי הלחץ) לאחר הלידה הגוף חזר להיות כפי שהיה תוך זמן קצר. שוב- ממליצה בחום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה