שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינת
    15/09/2008

שלום, קיבלתי את התוצאות של העמסת סוכר 50 ויצא לי 136.2. אני יודעת שהנורמה היא עד 140 אבל זה נראה לי ממש גבולי ומאוד מאוד מלחיץ! האם ההמלצה היא לעשות את ההעמסה של ה-100? התור שלי לרופא פשוט רק בעוד יותר משבוע.... אני מאוד לחוצה מזה כי מאוד חשוב לי לעבור לידה טבעית ואני יודעת שבמקרים של סוכרת זה עשוי להיות מאוד בעייתי. האם יש אפשרות ללדת לידה טבעית עם סוכרת? אני מצטערת על האורך, פשוט זה השפיע עלי לא טוב ואני בוכה כבר מהבוקר. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ממש לא סיבה להילחץ

אורנה דן
    17/09/2008

זוהי בדיקת סקר שאינהב משקפת הרבה. תעשי את הבדיקה של ה100 וקרוב לוודאי שהיא תהיה תקינה. גם אם יש סכרת והיא מאוזנת ע"י דיאטה מתאימה הלידה תהיה טבעית, בריאה ורגילה לכל דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רינת,

אפרת מינסקי
    17/09/2008

אין סיבה להיות לחוצה - את מתחת לגבול המוגדר להמשך בדיקות לסוכר. אמנם קרוב אבל מתחת.
    גם אם התור לרופא הוא בעוד שבוע לא יקרה בשבוע הזה כלום שישנה לכאן או לכאן. הרופא יחליט האם לשלוח אותך להעמסה מלאה של 100 גר' או לא ובהתאם תראו יחד מה לעשות. סיכוי סביר שגם אם תעשי העמסה מלאה תקלי תוצאות תקינות שיראו שאין לך סכרת וגם אם כן תוכלי להיות מטופלת ע"י דיאטה שתותאם לך ותאזן את רמות הסוכר.
    אין מניעה ללדת עם סכרת מאוזנת (בין אם ע"י תזונה ובין אם ע"י אינסולין במקרים שמצריכים זאת).
    סכרת היא אמנם מצב לא נעים אבל גם לא נורא..
    אל תתני לזה להשפיע עלייך לרעה ובמיוחד כשאין לך עדין תמונה מלאה על מצבך.
    נישמי עמוק, נגבי הדמעות והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
    בהצלחה!
    אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה