מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתגבי ועדי16/09/2008
שלום, אני בהריון ראשון בשבוע 31 ומתעניינת באופציה של לידה טבעית. התחלתי בירורים שונים ועכשיו אני די מבולבלת. בתי החולים הרלוונטים מבחינתי הם איכילוב או תל השומר (מטעמי מרחק). הבנתי שרק בתל השומר אפשר להגיע עם דולה. אז מה זה אומר? שאם אני הולכת על לידה טבעית באיכילוב אני לבד? עם מיילדות מתחלפות על פי משמרות? עם המיילדת הטבעית שלהם? האם בלידה טבעית הצורך בדולה שפנויה רק אלי ושאני מכירה מראש לא עולה? וגם - מ'ראיונות' שאני עורכת עם יולדות טבעיות עולה שכדאי להגיע מאד מוכנה (להכיר היטב את התהליך, את האופציות וכד'). מה הדרך הטובה ביותר להתכונן? (חוץ ממפגשים אישיים של הכנה ללידה כמובן עם מיילדת). המון תודה, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם...
גבי ועדי17/09/2008מחפשת שם מומלץ להכנה ללידה טבעית בתל אביב. לא בקבוצה אלא פרטני. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכילוב פחות מתאים ללידה טבעית
אורנה דן17/09/2008העובדה שאסורה כניסת דולות, היא רק רמז המשקף גישה של בית חולים שהוא פחות מכבד את רצונות היולדת וצרכיה, ולכן הייתי נמנעת מלהגיע לשם.
את יכולה לעשות קורס הכנה ללידה עם דולה, שהיא גם תלווה אותך ללידה. אחת כזאת היא אהובה הילה חן. אני חושבת שהיא תוכל להכין אותך באופן פרטני וגם ללוות אותך בלידתך בתל השומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה ש..
אפרת מינסקי17/09/2008אם את מאיזור המרכז יש גם את בלינסון ואסף הרופא - כדאי לבדוק גם אותם כאופציה.
שמעתי טובות על בלינסון לאחרונה והתחושה היא שהצוות קשוב לרצונות וצרכי היולדת וגמיש בפרוטוקולים יותר מאיכילוב.
אם תגידי מאיזה איזור את אשמח להמליץ על מדריכות טובות וגם על דולות.
בהצלחה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה בתל אביב
עדי17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה בתל אביב
עדי17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אפשר טלפון שלה?
עדי17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)