לידה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית
    רונית
    11/10/2008

הי שמי ענת בהריון ראשון, מתכוננת ללידה טבעית... קניתי אפי-נו, ולאחר אימונים אני לא מצליחה להגיע להיקף גדול יותר מ 24 ס"מ, כשצריך בפועל להגיע ל-32 , שכרתי את שירותיה של דולה מקסימה, אני קצת בלחץ כיוון שהייתי השבוע בהערכת משקל ונאמר לי שילדתי שוקלת 3.3 ק"ג... יצאתי קצת מבוהלת, קצת הרבה... ניתן ללדת במשקל כזה לידה טבעית?? ומה יהיה עם החיתוך?? והקרעים??? מה עושים??? כל יום אני משמנת את האזור עם שמן שקדים לרכך רקמות . אגב התנפחו לי הרגליים ומצאתי ג'ל שעושה פלאים שמו ויטה ג'ל הוריד לי את הנפיחות לגמרי יקר (88 ש' לשפופרת) אבל עושה את העבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית

הוספת תגובה

• 3.3 הוא משקל ממוצע לחלוטין. באיזה ש

אורנה דן
    11/10/2008

באיזה שבוע את?
    לא כל אחת מצליחה להגיע להיקף המקסימלי בזמן האימון באפי נו, אולם במהלך הלידה משתחררים הורמונים המרככים את הנרתיק ומאפשרים לו התרחבות וגמישות מעבר למה שהצלחת עד כה.
    אישית ילדתי תינוקות במקשל 4.5 ק"ג בלידות טבעיות. לדעתי לידה של תינוק במשקל 3.5 ק"ג לאחר אימון באפי נו לא חייבת להסתיים בקרעים. ואם יהיה כך, גם על זה תתגברי. יהיה קצת לא נעים אחרי הלידה עם תפרים אך גם זה יעבור. השבועות הראשונים שאחרי הלידה לרוב מלווים בהחלמה מקשיים שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהשך ל...

רונית
    12/10/2008

היום אני נכנסת לשבוע 38. כשאת כותבת שילדת גם 4.5 בלידה טבעית הכוונה ללא קרעים או חתך?? איך ניתן לזרז לידה באופן טיבעי?? אני פוחדת שהיא תגדל עוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת...

אורנה דן
    12/10/2008

בלידות הראשונות היו לי תפרים (אך גם האפי נו לא הומצא אז) ואחר כך ילדתי משקלים כאלה ללא תפרים.
    אגב, לא תמיד תינוק גדול=לידה קשה וההיפך, גם אם קשה להאמין לזה. התינוקות הגדולים שלי נולדו בלידות מהירות יחסית. אולי לתינוקות גדולים יש יותר כוח לדחוף את עצמם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורנה יקרה

רונית
    29/10/2008

אני אחרי לידה!! טבעית ללא אפידורל או כל התערבות, מרגישה אריה (לביאה...) בזכות הדולה המדהימה שלי כל כך פחדתי מגודל הילדה והכל עבר בשלום. תמשיכו לעשות עבודת קודש את וכל הדולות למיניהן ותשכנעו את כל נשות ישראל והעולם ללדת טבעי ללא התערבות רפואית. אין כמו דולה בעולם. חוויית לידה מעולם אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה