שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לירון
    19/10/2008

אני בת 37. הריון שלישי. היום התברר לי שאני בהריון, ככל הנראה בשבוע 5. מאחר ולא ידעתי על כך - היה לי דימום קל בשבוע שעבר, שחשבתי שהוא וסת - שתיתי כוס יין אדום. מחומר שקראתי באינטרנט הבנתי כי דוקא הפגיעה החמורה ביותר לעובר עלולה להיות בשבועות המוקדמים. האם ייתכן ונגרם נזק לעובר? אם כן, מהו סוג הזנק העלול להיגרם. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לירון,

אפרת מינסקי
    19/10/2008

קודם כל בשעה טובה!
    זה לא פורום רפואי. התשובה שלי מסתמכת על הידע שלי ואני לא רופאה. למיטב ידיעתי אין נזק מכוס יין אחת גם בשבועות המוקדמים האלה. בשבוע 5 העובר עוד בשלבי התפתחות מוקדמים מאד ועוד לא התחיל את התפתחות המוח ולכן אין נזק משמעותי שיכול להיגרם.
    בכל מקרה יש חילוקי דעות לגבי שתית יין בהריון 0 יש כאלה שאומרים שכוס אחת בשבוע זה סביר ויש שטוענים שכדאי להמנע לגמרי.
    מזכירה שהתשובה שלי היא לא של רופאה ואם את מודאגת אני ממליצה לפנות לרופא שלך ולקבל ממנו תשובה מוסמכת.
    שיהיה הריון קל וארוך...
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה