לידה טבעית בלניאדו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית בלניאדו
    יולדת
    22/10/2008

שלום אני בהריון שלישי שבוע 13. עד עתה לא עשיתי שום בדיקה, אני מעוניינת לעשות כמה שפחות בדיקות בהריון וללדת לידה טבעי. הלידה הראשונה שלי הייתה בניתוח קיסרי לאחר שעות ארוכות (בהדסה עין כרם) והשניה וגנלית אך בואקום. חשבתי על מרכז הלידה הטבעית בלניאדו ושמעתי משמועות שאולי בנתוני הלידות הקודמות שלי לא יתנו לי ללדת וכמו כן שהם דורשים נתוני בדיקות, סקירות, העמסת סוכר וכדומה האם יש לכן מידע על כך? אני גם שוקלת ללדת בבית חולים ולקחת מילדת באופן פרטי לחלוטין (מן הסתם אפשר רק מהצוות) יש לכן מידע על אפשרות כזו? ובאיזה בית חולים כדאי (בא בחשבון איזור המרכז וירושלים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית בלניאדו

הוספת תגובה

• אכן, התנאי להתקבל למרכז לידה טבעית

אורנה דן
    22/10/2008

בדרך כלל, הוא עבר מיילדותי רגיל, אך כדאי לבדוק זאת מול ביה"ח. נסי לבדוק אם באתר "זהר כבר בדקה" מפורטת המדיניות של המרכז בלניאדו.
    כרגע בירושלים אין אפשרות לקחת מיילדת פרטית. יש אפשרות כזאת במעייני הישועה ובלניאדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה