מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה טבעיתרונית29/10/2008
נשים יקרות!!
שמי ענת אני בת 31 פחדנית מכל דבר וכל כאב לא בא בחשבון!! נכנסתי להיריון לא מתוכנן (וטוב שכך) כל ההיריון הייתי מוטרדת מכל סיפורי האימה שיש לכל הנשים.. מה יהיה עליי מה זה החתך הזה שכל העולם מדבר עליו?? והצירים אלוהים??!!והכאב ?? בקיצור סרט רע.
התחלתי לבדוק באינטרנט איך ניתן ללדת ללא כאב.. (גם כן אני והשטויות שלי..) עיניי צדו את האתר של הדולה נעמה גבאי, לא אשכח זה היה יום שבת שלחתי לה מייל שתיצור עימי קשר . הגב' ישר תקתקה עיניינים ויצרה עימי קשר, לא רציתי לעשות עסקים בשבת אז קבענו מועד אחר ואכן נפגשנו.
לא יודעת איך להסביר זאת אבל היה לי קליק איתה, נראתה לי בחורה מדהימה בעלת אנרגיות חיוביות ביותר. סיפרתי לה שבמשך כל ההיריון לא עשיתי בדיקות דם כי אני מפחדת מאוד, ויש לי פחדים מטורפים מכאב. היא לא שפטה אותי להיפך תמכה ותמכה ותמכה.
עברתי איתה כברת דרך של טיפולים והתייעצויות בכל נושא, הבחורה פשוט מדהימה תמיד ידעה לומר לי את המילה הנכונה, העידוד, הכתף פשוט הכל... לא אלאה אתכן בפרטים .. היום ה 29.10.08 אני בבית אחרי לידה מדהימה שהתרחשה לפני יומיים כן לפני יומיים!! ילדתי רגועה ומקסימה בזכות הריון מדהים ורגוע עם הטיפול הנכון של נעמה. לידה טבעית (ראשונה) ללא קרעים ללא תפרים בזכות אלוהים כמובן ששלח אליי את הבחורה הזו. עם כל הכבוד לבעלי שהיה שם בשבילי לא הייתי עוברת את זה בלעדיה!! נשות ישראל היקרות העומדות לפני לידה אנא צרו עם נעמה גבאי קשר
או איתי 0543100543 המלצה זו לא המילה הנכונה, זו פשוט חובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ענת, ותודה ששיתפת אותנו
אורנה דן02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!
אפרת מינסקי02/11/2008איזה כיף לשמוע פירגון שכזה.
מאחלת לך פוסט קל, שפע חלב, הרבה בריאות ושמחה.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)