רוצה לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לדעת
    נ.
    12/11/2008

שלום לכולן אני בחודש רביעי של הריון שלישי עד כה לא עשיתי שום בדיקות ואני רוצה לעשות כמה שפחות בהריון אך שמעתי (משמועות מחברות) שאם לא יהיו לי תוצאות של סקירה והעמסת סוכר יכולים לעשות לי בעיות בלידה טבעית בלניאדו לדוג' יש למישהי מידע על כך? בנוסף לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר של לניאדו מה הכוונה במילדת פרטית? השתמע לי כאילו היא תומכת אך מלבדה יש מילדת רגילה מהצוות? מחפשת בית חולים שבו אוכל להיות עם מילדת פרטית שאני אבחר ותשאר איתי כל הלידה זו הכוונה בלניאדו? האם זה מומלץ? האם זה קיים בעוד בתי חולים? בנוסף האם ההסטוריה המילדותית עשויה להוות בעיה? (לידה ראשונה קיסרית שניה ואקום) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לדעת

הוספת תגובה

• בדיקות ושקיפות כללית...

אורנה דן
    12/11/2008

לא נראה לי שיכולים "לעשות לך בעיות" אם אין לך תוצאות של סקירה והעמסת סוכר. אולם העבר המיילדותי שלך כן רלבנטי, וחשוב שתהיה שקיפות בינך לבין הצוות.
    מיילדת פרטית היא אכן כפי שאת מבקשת, נמצאת איתך לאורך כל הלידה. ואת כן יכולה לבחור אותה מראש ולהיפגש איתה כך שהדברים יהיו ברורים מראש. השאלה אם היותך קיסרית לשעבר לא תהווה מניעה לכניסתך למרכז הטבעי. כדאי לך לברר בטלפון את השאלות הללו.
    נסי גם לקבל מידע באתר הנפלא של זהר כרמי, הקישי בגוגל "זהר כבר בדקה". באתר שלה יש אינפורמציה מלאה על כל בתי היולדות השונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה