מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה טבעיתנטלי20/12/2008
שלום רב, בימים אלה אני מתחילה את השליש השני בהריוני הראשון ומתחילה להתעניין בדרכים ומקומות ללידה טבעית. מן המעט שהספקתי לבדוק - הייתי מאד רוצה ללדת באווירה רגועה, נעימה ובקצב האישי והנינוח שלי, אולם נראה לי שהדבר כרוך בהוצאה כספית לא-מבוטלת בה אני ובן-זוגי נתקשה לעמוד. עצוב לי נורא לחשוב שייתכן ואאלץ לוותר על הצורך העז שלי ללדת באופן לו אני זקוקה וכמהה בשל אי-יכולת כלכלית, על-אף שאני בהחלט מבינה את העלויות הגבוהות שהתארגנות מעין זו מצריכה מצוות שלם שעושה עבודת קודש. האם ידועים לכן מרכזים בהם העלות אינה גבוהה (מסתכמת בכמה מאות ש"ח), או שמא לא קיים דבר כזה? תודה רבה לכן ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. החדר הטבעי בבלינסון ללא תשלום
אורנה דן20/12/2008איפה את גרה?
החדר הטבעי בבלינסון הוא ללא תשלום, והוא חדר מסבר פנים, ומשרה אוירה נעימה ורגועה, את יכולה ללכת לסיור ולהתרשם.
אמנם למיטב ידיעתי, מקבלים בד"כ לחדר הטבעי רק מי שמגיעה עם דולה (תומכת לידה) כדי לאפשר ליולדת את המרחב לו היא זקוקה, מתוך ידיעה שיש לצידה תמיכה מקצועית.
דולות לוקחות בין 1200 ל2500 שח, ואם יש דולה שבתוך הסכום הזה גם מכינה אותך ללידה, אז בעצם הסכום אינו גבוה כל כך.
בכל מקרה, לדעתי דולה טובה יכולה להפוך את הלידה שלך לרגועה וטבעית, ולא משנה באיזה בית חולים תבחרי. לידה טבעית היא לידה ללא התערבות, וזה יותר תלוי בגישה של הצוות, מאשר בתפאורה מסביב. לכן, אם את מגיעה עם דולה שהבינה את הראש שלך, וגם צוות ביה"ח מבין את רצונך, את יכולה ללדת לידה טבעית, גם בחדר לידה רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)