לידה במים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה במים
    נורית
    24/12/2008

שלום רב, אני לקראת לידה שניה (בהפרש של 16 שנה מהראשונה). הלידה הראשונה שלי הייתה לידה רגילה, קצרה, אך טראומטית מבחינת היחס של אנשי הצוות. רציתי ללדת לבד ללא מלווה וחדר הלידה שלי היה טיילת ללפחות 7 סטאז'רים... לא רציתי אפידורל והרופא ניסה לשכנע אותי במילים "מידל'ה, זה יכול לקחת לך עוד 12 שעות..." בנוסף גם עשו לי חתך חיץ מבלי לשאול אותי וגם ניקרעתי. בקיצור אני רוצה לידה אחרת. לידה במים ניראת לי כאופציה הנכונה ביותר עבורי. אני לא מרגישה זקוקה להדרכה, רק לשקט, שלווה, ביטחון שבמידה ומשהו משתבש, אז יש צוות שיודע מה לעשות. את יכולה להמליץ לי על מקום (בין אם בבי"ח או באופן פרטי) וכן על עלויות שכאלה? אני גרה באזור כפ"ס, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה במים

הוספת תגובה

• ובכן, למעשה את מדברת על לידת בית

אורנה דן
    25/12/2008

שכן, מכל הבחינות אינך מעוניינת בלידה בבי"ח, מה גם שאין לידות מים בבתי החולים בארץ.
    באזורך תוכלי ליצור קשר עם מיכל בונשטיין מרמת השרון, מיילדת בית מנוסה, רכה ונעימה. תוכלי להיפגש איתה, לערוך תיאום ציפיות, ולקבל ממנה טיפים והדרכה מוקדמת.
    בהמשך תרכשי או תשאילי בריכת לידה, ותוכלי לקיים את הלידה בביתך, כאשר אשת המקצוע נמצאת שם בשבילך, ואפילו בחדר הסמוך, אם תרגישי בטוחה בכך, והיא תסייע רק במידה ותבקשי זאת.
    עליך לצפות ללידה שהיא כלידה ראשונה מבחינת אורך הלידה ומשך שלב הלחיצות, בשל הזמן הרב שעבר מהלידה הקודמת.
    אני מאחלת לך בהצלחה, ואשמח אם תעדכני, כאן או במייל.
    אם לא מסתדר עם מיכל, יש כמובן מיילדות בית נוספות, תוכלי למצוא רשימה באתר אמה"י. ארגון מיילדות הבית בישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

נורית
    25/12/2008

אבל האמת שלא התכוונתי ללידת בית. יש לי חשש שמשהו ישתבש כשאין רופא בסביבה, מה עוד שלפי אתרים שקראתי בהם, בדרך כלל ללדת במים בבית מתגלה כלא נוח, או בגלל גודל האמבטיה/ג'קוזי או בגלל טמפרטורת המים שמשתנה לאחר זמן. האם אין מרכזים עם צוותים רפואיים שתומכים בלידת מים? :-/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נורית

גל לביא
    28/12/2008

אין בתי חולים שאפשר ללדת בהם במים, אך מה לגבי מרכז ג'הארה, של ד"ר אילן הלוי? (שעובד גם בבי"ח לניאדו) תוכלי למצוא אותו בגוגל. המון בהצלחה בכל מה שתבחרי, גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה:-)

נורית
    29/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה