לידה במים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה במים
    מריה
    09/02/2009

אני בשבוע ה24 להריון, עד עכשיו עשיתי המון סקרים על לידות ודי היתי סגורה על לידה במים. אך נוכחתי לדעת שבארץ אין דרך אחרת חוץ מלידת בית או ג'הרה דולה... שלידת בית די מפחידה אותי ולידה בג'האה דולה ממש לא בתקציב.... אני ממש בפאניקה, כי שום אופציה של לידה אחרת אני לא מסוגלת לקבל! אולי תוכלי להמליץ לי על משהו....? :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה במים

הוספת תגובה

• למה להיות בפאניקה?

אורנה דן
    09/02/2009

את צריכה לעשות את ההחלטות שלך. יש כאן מצב נתון שצריך לעבוד איתו. אין לידת מים בבית חולים, ועכשיו את צריכה לחשוב מה יותר אקוטי עבורך. אם לידת מים היא כל כך בנפשך, אז תבחרי באופציות הקיימות. אם מלחיץ אותך ללדת מחוץ לבית חולים, אין לך ברירה אלא לבחור בבית החולים שבו תמצאי את התנאים הכי טובים בגבולות האפשר. יש מרכזי לידה טבעיים בבילינסון, במאיר ובלניאדו, בחלקם יש ג'קוזי שתוכלי לשהות בו בזמן הצירים, שזה פרק הזמן הארוך והמשמעותי ביותר בלידה. גם אם הלידה עצמה תתרחש בסופו של דבר מחוץ למים, תהני מהג'קוזי בשלב הצירים.
    אם תרצי, אשמח לערוך איתך פגישת הכנה ובירור עצמי, שתעזור לך לחדד את הרצונות שלך ותסייע לך לעשות את הבחירה הנכונה ביותר עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה