עזרה דחופה לסכרתית!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לסכרתית!
    מריומה
    28/02/2009

אורנה יקרה שלום וברכה! אני אם ל5 ילדים חמודים ובריאים ברוך השם. הבן הבכור נולד במשקל 4350 במשגב לדך שנסגר לצערי. בזכות התעקשותי ללידה טבעית ובזכות ד"ר ברדה ילדתי לידה טבעית. הילד האחרון נולד לפני 6 שנים 4150 בלידה מדהימה!! באמצע היו עוד סיפורים. עכשיו אני בשבוע 32 שגילו לי סכרת הריון בשבוע 31 (אחרי העמסת סוכר של 100) הייתי השבוע אצל פרופסור והוא הסתכל על ההסטוריה וישר אמר אם תגיעי למשקל 4 קילו רק ניתוח קיסרי! בנתיים המצב לא חמור ואני במעקב של אחות וללא אינסולין. אני ממש בחרדה! לא רוצה ניתוח. עוד חלמתי על לידת בית ועכשיו הבנתי שאין סיכוי. ולכן שבוע הבא אני הולכת לבדוק את לניאדו. אשמח לקבל עצות . שם של מיילדת טובה. ואיך נרגעים למרות הרופאים המלחיצים האלה שהולכים לפי הספרים עם כל אישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לסכרתית!

הוספת תגובה

• המלצותיי

אורנה דן
    28/02/2009

קודם כל הייתי ממליצה לחזור שוב לביקור אצל ד"ר ברדה, ולהירגע...
    אם הסכרת מאוזנת, אין הכרח לנתח אותך. בפרט כשכבר ילדת 4350 בלידה טבעית. בתי החולים שיתמכו בך הם אכן לניאדו (איפה את גרה?) וגם מעייני הישועה.
    אגב, בדיקת העמסת סוכר עושים בשבוע 28. לאחר מכן, לרוב התוצאה לא מדוייקת ונוטה לתת תמונה סכרתית בשבועות המתקדמים, גם כשהמצב אינו סכרתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שענית לי.

מריומה
    28/02/2009

אני גרה בקרית גת. הרגעת אותי קצת ואשמח לדעת המלצה על מיילדת טבעית בלניאדו. שיטות טבעיות לזרז את הלידה וללדת בשבוע 38. יש לך מושג איך מגיעים לדוקטור ברדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה