חווית הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חווית הריון
    אורית
    09/03/2009

שלום שמי אורית אני בשבוע 14 ומאוד רוצה לעבור את תהליך ההריון והלידה באופן טבעי. הבעיה היא שכבר בבדיקות הראשונות אומרים שיש סיכוי ללדת ולד עם בעיה. מאוד לא בא לי לעבור את ההריון כך בחששות ובבדיקות ובתוך המערכת הבריאותית ומצד שני אני כבר פוחדת שבאמת משהו לא בסדר. איך מתגברים על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חווית הריון

הוספת תגובה

• שלום אורית

אורנה דן
    09/03/2009

לא קל לחוות הריון עם חרדות, ואני מאוד מאוד מקווה שהבדיקה הבאה תבטל את ממצאי הבדיקה הקודמת, ותתמלאי שמחה ואהבה לתינוק שבדרך...
    אני יכולה להציע לך את הטיפול האנרגטי שלי, זה טיפול נעים ומרגיע, את הגוף והנפש, יכול לעשות לך סדר במחשבות, ולהעניק לך רוגע כללי, שלווה והשלמה עם מה שלא תלוי בך. הפגישות נמשכות שעתיים, חלק מהזמן מוקדש לשיחה וקשב, וחלק לטיפול במגע. אשמח לעזור לך.
    נשיבוק
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

אורית
    09/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה