יעוץ על לידת בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ על לידת בית
    שגית
    20/03/2009

שלום, אני ובן זוגי שוקלים ללדת בבי בתל אביב.. אני מכירה אנשים שילדו בבית רק באזור הצפון. איך אדע לבחור את המיילדת המתאימה לי? שמעתי שיש ארגון חדש שנקרא אמאהי (אולי אני טועה) אבל לא מצאתי אותו באינטרנט. אודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ על לידת בית

הוספת תגובה

• ארגון מיילדות הבית בישראל

אורנה דן
    21/03/2009

ובראשי תיבות אמה"י כך תגגלי ותמצאי את רשימת מיילדות הבית. אני עצמי ילדתי עם אילנה שמש בביתי, זה בהחלט עניין של כימיה, ואחרי פגישת היכרות אפשר לחוש איך אתם מרגישים בנוכחותה של המיילדת.
    אשמח לענות לשאלות נוספות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדבריה של אורנה,

אפרת מינסקי
    25/03/2009

צמצמי קודם את המילדות המתאימות לך מבחינה גיאוגרפית מתוך הרשימה ואז שוחחי בטלפון ותראי קודם האם הן פנויות בתאריך שלך ואיך מתנהלת השיחה בטלפון. עם מי שנראית לך הכי מתאימה קבעי פגישה יחד עם בן זוגך (אולי אפילו עם שתיים) ואז תדעי האם את מרגישה כימיה בינכם, האם היא עונה לכל צרכייך והאם היא מתאימה לך. את יכולה גם לקרוא סיפורי לידות בית ולהתרשם (אמנם סובייקטיבית..) מהתנהלות המילדת ואם זה הכיוון שאת מחפשת. אני ילדתי עם ענת תל אורן.
    בהצלחה , אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה