מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה רגילה אחרי ניתוח קייסרינילי29/04/2009
שלום,
לפני כשלוש שנים ילדתי את בני בניתוח קייסרי. הסיבה לניתוח הייתה ירידת דופק, אלא שלדעתי ירידה זו הייתה תוצאה של יומיים פיטוצין לוריד, סטריפינג ופקיעת מי שפיר. יצויין כי הזירוז החל בשל נוהלי בית החולים "איכילוב" שמתחיל בתהליך שנקרא "השראת לידה" בשבוע 41 ולא בגלל שהיו סימני לידה כלשהם. כעת אני מתחילה את השבוע ה 42 (סיימתי 41 שבועות מלאים) להריון השני ובינתיים (כל עוד המוניטור תקין) הרופאים מוכנים להמתין איתי. אני מרגישה צירונים רק בעמידה (הם נעלמים בשכיבה או בישיבה),, יש ערבים שבהם אני גם חשה צירים יותר משמעותיים (שנעלמים כשאר אני נשכבת)ובנוסף גם נפלו לי לפני יומיים חלקים מפקק הרירית. מה כול זה אומר? האם יש לי סיבה לאופטימיות? אני מאוד רוצה ללדת הפעם בלידה רגילה וחוששת כי זה לא יגיע...מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי שיש סיבה לאופטימיות.
אורנה דן30/04/2009הגוף שלך מתחיל כצפוי לייצר לידה.
יחד עם זאת, חשוב לדאוג מעכשיו, עוד בטרם מתפתחת הלידה, שאכן את מוכנה ללידה שאת רוצה. א. שבחרת הפעם ללדת בבית חולים שמאפשר לידת VBAC (לידה וגינאלית אחרי קיסרי) ולא מכשיל אותה.
ב. שיש לך הכלים להתמודד עם לידה רגילה, בלי התערבויות שעלולות להחזיר אותך לתסריט הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים בבקשה
שיר02/06/2009גם אני מעוניינת בלידה וגינלית, טבעית לאחר קיסרי
אני בשבוע 23
ניסיתי לקבוע עם אביגיל מלניאדו (היחדה ששמעתי שמתמחה בלידות טבעיות לאחר קיסרי), אך היא כבר מלאה...
האם תוכלי לתת פרטים, על בתי יולדות שתומכים בלידה טבעית לאחר קיסרי
ואולי אף של מיילדות פרטיות שמתמחות בכך?...
תודה רבה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את גרה?
אורנה דן03/06/2009אני לא חושבת שאביגיל היא היחידה. חשוב שאת עצמך תעשי הכנה ממוקדת ללידה רגילה אחרי קיסרי. אני ליוויתי לידות ויב"ק הן בבלינסון והן בתל השומר, לידות ויב"ק בריאות ומאושרות, ללא מיילדת פרטית, אלא בליווי דולה.
כאמור, החשוב הוא לעשות הכנה ללידת ויב"ק ואשמח לעשות זאת אתכם, הכנה זו תאפשר לך להבין מה חלקך בעניין ועם מה את צריכה להתמודד, אפשר בפגישה הזו גם לקבל כלים להחלטה איפה ללדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)