מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה טבעית באיזור חיפהתמר03/05/2009
אני בת 33, אחרי הפסקת הריון עקב בעיה שהתגלתה בשבוע 24 ועברה ללא אפידורל. אני עכשיו בשבוע 28, לשמתחנו ההריון תקין .הייתי מאוד רוצה לעבור לידה טבעית ואני לא חוששת מהצירים או הלידה עצמה כיוון שלצערי עברתי את זה בנסיבות הכי קשות. האם תוכלו להמליץ על בי"ח בחיפה ,רמב"ם או בני ציון ? ( מעדיפה לא בבי"ח כרמל ). כדאי להעזר בדולה או שמספיקה המיילדת בחדר הלידה הטבעי? ( בהפסקת ההריון היתה לי מיילדת מעולה וגם בן זוגי היה שם , תמך ועזר בצורה מדהימה, אז אני יודעת שיש לי על מי לסמוך...) יש בי"ח שלא מאפשר דולות ? האם כדאי לעבור קורס הכנה בבי"ח שהולכים ללדת בו או שזה לא משנה? אני גם מעוניינת בביות מלא ובאתר של בני ציון ראיתי שכותבים על "ביות גמיש" ולא ברור לי אם מדובר בביות מלא לפי רצון היולדת או שבשלב מסויים הם יכולים לחייב למסור את הילוד לתינוקיה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת באיזה בית חולים היית
אורנה דן03/05/2009בפעם הקודמת, נשמע שהיה לך יחס טוב, ומיילדת טובה, ואולי כדאי לחזור לשם?
אני ממליצה לעשות הכנה ללידה באופן פרטי, לא קבוצתי. אצל מדריכת הכנה ללידה, או דולה שגם מכינה ללידה. בפגישות הכנה אישיות כאלה, תוכלו ללבן איתה את כל השאלות, לגבש החלטה מי ילווה אותך, איפה כדאי ללדת וכו' וכו'.
בעיניי כמובן לידה עם דולה היא קלאסה אחרת, ובוודאי שאני ממליצה על האופציה הזאת בחום. מה גם שבכל בתי החולים, גם אם המיילדת נפלאה, לרוב היא לא יכולה להיות שם בשבילך כל הזמן, ודולה בנוסף על היותה צמודה אליך כל הזמן, גם עורכת איתך פגישות עוד במהלך ההריון, כך שיש לזה ערך מוסף.
אני מקווה שאפרת תוכל להמליץ לך על מישהי באזורך, אולי אפרת עצמה יכולה לתת לכם הדרכה אישית ותומכת שכזאת, ואולי אף ללוות אתכם בלידה.
בהצלחה!
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת, אשמח אם תוסיפי
אורנה דן05/05/2009אם יש לך אינפורמציה נוספת מאזור הצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מתמצאת מספיק
אפרת מינסקי07/05/2009בנהלים ובהבדלים בין בתי החולים בצפון - ממליצה לבדוק באתר של זהר - "זהר כבר בדקה"
ויכולה להמליץ בחום על הילה שקד מטבעון - מדריכת הכנה ללידה נפלאה שבטח יודעת הרבה יותר ותוכל לסייע בפרטים.
בהצלחה, אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)