vbac

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vbac
    yifat
    03/06/2009

halo I am an israeli who live in melbourne australia , 8 months ago i had my baby at hospital and after failed induction ended up with c section .
    now i have researched for 8 months now did it happen as i am healthy women and my pregnancy was no complications ,i discovered that induction for first time moms are very likely to fail, no one told me that infact i been told by the nurse that it is no bigdeal and induction is not more painful then normal birth ,which was big lie
    now i am so scard even to get preg again and i wouldn't go to hospital ever again unless it is life threatening situation ,my question is it possibale to have vbac at home ? in israel? here it is an option as lots of wemon dont want to go back to hospitals

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    vbac

הוספת תגובה

• שלום יפעת,

אפרת מינסקי
    03/06/2009

קודם כל אני מצטערת לשמוע שעברת חוויה לא פשוטה בלידה ויופי שאת מחפשת ללמוד ולדעת על אפשרויות אחרות.
    אני לא יודעת מה התכנון שלך לגבי הריון נוסף אבל ממליצה לך לא לחשוב על זה כרגע אלא להינות מהגוזל שבבית ולתת לזמן לעשות את שלו.
    כשיגיע הזמן ותהיי בשלה ומוכנה להריון, לידה וילד נוסף תוכלי לבדוק את האפשרויות שלך שוב בין אם באוסטרליה ובין אם בארץ.
    לידת בית אחרי קיסרי בארץ זה משהו שרוב המילדות לא יקחו, יש מספר מילדות שכן.
    יש גם אפשרות של רופא פרטי בלידת בית וגם אפשרויות של לידות פרטיות בבית חולים.
    את מוזמנת לשמור את הפרטים שלי ואשמח לתת לך מידע כשיהיה רלונטי.
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• thank you however

yifat
    03/06/2009

I thankful for your replay ,but i disagree with your suggestion to avoid thinking about my options in the future ,it is actualy very theraputic for me to do so now ,as i feel that once i'm pregnant i'll be too emotional to search .
    I am having great time with my baby girl she is the light in my life and the fact doesn't effect us . but i'm sure you mean well , my question was if there are midwifes in israel who are experinced enough in VBAC from your answers i understand that no ,only few ...so maybe to try it in australia we'll be better for me ...after all
    i'll keep searching ...
    thank you and have alovely day

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת,

אפרת מינסקי
    04/06/2009

אני שמחה לשמוע שהבדיקה והחיפוש עושים עבורך עבודה טובה בעיבוד הלידה הקודמת.
    כנראה שלא הובנתי נכון לגבי שאלתך על מילדות בית לVBAC , יש מילדות בית מעטות שמוכנות לקחת לידה כזו והסיבה היא נהלים יחסית מחמירים של ארגון אמה"י - ארגון מילדות הבית בישראל. רוב מילדות הבית לא יקחו לידת בית אחרי קיסרי אך יש כאלה שכן. יש גם אפשרויות נוספות כמו לידה פרטית בבית חולים (כלומר עם מילדת ו/או רופא פרטי) וגם אפשרות של צימר לידה שמנוהל ומלווה ע"י רופא ועד כמה שידוע לי הוא מוכן לקחת VBAC (האפשרויות האלה הן בתשלום כמובן..).
    בכל מקרה אם תרצי שמות ופרטים מדויקים יותר אשמח לתת לך,
    בינתים, שתהיה לך דרך טובה וקלה עד ללידה הבאה..
    אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה