מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה שניה לאחר קיסריאיילת20/06/2009
אורנה שלום,
אני נמצאת בהריון שני, בשבוע 38 , ילדתי בקיסרי בהריון הראשון לפני שנה וחודשיים כמעט.
הסיבה לקיסרי בהריון הראשון היתה עקב מצג עכוז של ביתי הבכורה.
כעת נראה כי אני לקראת לידה רגילה.
הבנתי כי שימוש בפיטוצין לאחר קיסרי ,כאשר עברו פחות שנתיים מהניתוח גורם לקרעים ברחם.
אני אמורה ללדת בבלינסון.
1.האם שואלים אותי לפני מתן פיטוצין?
2.אני אמורה לחתום על טופס הסכמה כלשהו?
3.האם בי"ח יכבד את רצוני /האם יש בתי חולים אחרים שבאים יותר לקראת היולדת בתחום זה?
4.אשמח אם תוכלי להפנות אותי לחומר קריאה בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת שלום
אורנה דן20/06/2009קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה, שתצליחי בלידה הקרובה, עם חוויית לידה חיובית.
אני ליוויתי לידות VBAC בבלינסון, ומצאתי שם הרבה פתיחות וגמישות.
לא נותנים בנוהל פיטוצין ליולדת אחרי קיסרי, ובכל מקרה, כל יולדת צריכה לחתום על הסכמה לפיטוצין. אם הלידה תתקדם לאט, ויחליטו על מתן פיטוצין, יעשו זאת במינון נמוך שאינו מסכן את הרחם, ובכל מקרה, זה ייעשה אך ורק בהסכמתך.
כדי ללדת לידה רגילה אחרי קיסרי, יש צורך בהכנה מתאימה, ולהיות מודעת לקשיים שיעמדו בפנייך. אם תקחי איתך דולה שתתמוך בך ותעזור לך להתגבר על המכשולים הללו, יש לך סיכוי טוב יותר להימנע מניתוח נוסף.
שלחי לי מייל, ואשלח לך במייל חומר נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)