לידה טבעית במרכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית במרכז
    נעה
    20/06/2009

שלום ,
    שמי נעה ואני בשבוע 23 להריון ומתחילה לחשוב על הלידה...
    מאוד הייתי רוצה ללדת בלידה טבעית אך עם זאת אני מודעת לסיבוכים שעלולים להתעורר וכן הייתי רוצה ללדת במקום בו קיימת תמיכה רפואית. אני גרה בתל אביב ולכן הטבעי ביותר עבורי זה ללדת באיכילוב ולהזמין חדר לידה טבעית במידה ויתפנה , אבל אני שומעת לאחרונה כל מיני סיפורים של " הזריקו לי ללא רצוני, חתכו לי וכו'.." חשוב לי לציין כי אני בריאה , מתרגלת יוגה ותיקה ומתרגלת 4-5 פעמים בשבוע עוד מלפני ההריון וגם כמובן לאורך כל ההריון.לידה בבית לא באה בחשבון מבחינתי בגלל העלויות , בגלל שחשובה לי תמיכה רפואית ווגם כי אני גרה בשכונה די צפופה ולא מרגיש לי מתאים ונח לשתף את כל שכניי בחווית הלידה שלי...
    שמעתי על החדרים בתה"ש אבל אשמח לשמוע על אופציות נוספות באיזור
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית במרכז

הוספת תגובה

• המרכז הטבעי בתה"ש, בלניאדו

אורנה דן
    20/06/2009

גם בבלינסון תוכלי ללדת לידה טבעית, במיוחד אם תבואי עם דולה.
    חשובה מאוד ההתכוננות שלך. כי לידה טבעית לא תלויה בסוג החדר שאליו תלכי, אלא בעיקר ביכולת שלך להתמודד עם צירים בדרכים טבעיות. לשם כך דרושה הכנה טובה, עם מיילדת/דולה/מדריכת הכנה ללידה, שתכין אותך ואת בן הזוג באופן פרטני, ותתן לך כלים להתמודד עם הצירים. אם זו תהיה דולה שגם תלווה אתכם בלידה, זו תהיה ההשלמה הטובה ביותר.
    לדעתי גם אחרי שתבחרי חדר לידה מתאים, חשוב שתבואי עם ליווי מקצועי. להתמודד לבד עם לידה טבעית, כשזו עבורכם הפעם הראשונה, זה קצת מעלה את הסיכויים לסיים כמו הסיפורים ששמעת ש"לקחו, עשו לי, הזריקו לי וכו'".
    אני ליוויתי לידות טבעיות ונהדרות גם בחדרים הרגילים בתל השומר ובבלינסון. כשמגיעים מוכנים ועם תמיכה מתאימה זה עובד בכל מקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ומה לגבי איכילוב?

נעה
    20/06/2009

לפי מה שאת כותבת הוא לא רלווונטי?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרושם שלי על איכילוב

אורנה דן
    23/06/2009

מורכב מסיפורים של יולדות ולא מהתרשמות אישית, והתחושה שלי היא מסיפורים אלה, שהגישה שם היא די פטרונית ומתנשאת.
    אני לא ליוויתי שם לידות, כי לא ניתן להכניס לשם דולות, וגם זה בעיניי חלק מהגישה הלא מכבדת. בית חולים שלא מאפשר ליולדת להביא מלווים לפי בחירתה, הוא די מבטא בכך את גישתו הכפייתית והבלתי מתחשבת ברגשותיה של היולדת.
    המשך הריון בריא ולידה מאושרת,
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

אור
    25/06/2009

שלום נעה ! שמי אור נעים מאוד....
    הייתי ממליצה לך ללדת בלידה טבעית שמתבצעת בתוך מים בליווי של דולה מנוסה ורופא נשים וגניקולוג בכיר (מומחה ומיילד)
    יש מרכז כזה אך הוא קצת רחוק מאיזור מגוריך אבל אם בכל זאת תרצי אז זה נמצא במושב קדימה שבשרון , המקום נקרא "ג'הרה דולה" אולי אפילו שמעת זה ממש מפורסם בזמן האחרון .
    אני אישית לא עברתי שם לידות כי כשילדתי זה עוד לא היה קיים לצערי אבל שמעתי מהרבה חברות שעברו לידות שם שזו חוויה מדהימה , הצוות חבל על הזמן ואילן הרופא המילד שם במקרה הרופא המטפל שלי שאני מכירה משהו כמו 13 שנים פשוט מיילד מאלוהים ! אני ממליצה בחום ואין לי שום אינטרס פירסומי באמת .......שתהיה לך לידה קלה בעזרת ה' ובהצלחה !
    אהההה ועוד משהו ......יש להם אתר אינטרנט , תכנסי בזמנך הפנוי ותוכלי להתרשם ולהכיר פחות או יותר את המקום ואת הצוות , יש גם סירטונים של לידות .....בקיצור משהו מדהים !
    ביייוש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה