מפגש עם דולה לראשונה בשבוע 36?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש עם דולה לראשונה בשבוע 36?
    אפרת
    23/06/2009

שלום לכולן,

כאמור אני בשבוע 36 להריוני הראשון, אני מעוניינת לברר האם מאוחר מידי להיפגש עם תומכת לידה על מנת לעבור את הלידה הקרבה... האם יש מספיק זמן לתרגול?

תודה ולידה קלה לכולן!
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך. לא, לא מאוחר מידי

אורנה דן
    23/06/2009

מן הסתם יש דולות שיתברר שהן תפוסות בזמן הקרוב, אך יש כאלה שלא.
    יש אפשרות לעשות מפגשי הכנ ה ולהביא אותך ללידה מאושרת ונתמכת כראוי.
    אספר לך שלא מזמן קיבלתי טלפון ממישהי שלא הכרתי, שמאושפזת לקראת זירוז, וביקשה ממני שאבוא לתת לה טיפול לזירוז. כאמור, היא היתה בשבוע 40, לא הכררתי אותה לפני כן, באתי ועשיתי איתה פגישה אחת של שעתיים, הכוללת גם טיפול אנרגטי, שהיא מאוד נהנתה ממנו, ובמהלכו התפתחו צירים.
    אחרי הטיפול היא שאלה אם אוכל ללוות אותה בלידה, והלכתי על זה. זו היתה לידה ארוכה אך מאושרת מאוד. והחיבור בינינו היה ספונטאני ומוצלח מאוד. את מה שהיה צריך לעשות במפגשי ההיכרות, עשינו במהלך הלידה, שכאמור התחילה לאט, והיו הרבה מרווחי זמן שבהם היה אפשר לדבר וללמד על התהליך ועל דרכי התמוןדדות וכו'.
    לגבי פניוּת של דולות, אצלי לדוגמא, המצב כרגע הוא שכל היולדות של יוני ילדו כבר, ולכן התפנה פתאום מרחב לקבל יולדת כמוך, שנמצאת כבר בתשיעי.
    תוכלי ליצור איתי קשר, ובשמחה אעזור לך למצוא דולה מתאימה באזור מגורייך.
    אני זמינה בנייד, אם לא עונה, אפשר לסמס.
    אורנה 054-2656527

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה