מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעניינת בלידת מים אחרי ניתוח קיסרימתעניינת28/06/2009
שלום רב,
מאוד הייתי רוצה ללדת לידה טבעית אחרי שהלידה הקודמת היתה בניתוח קיסרי והבנתי שלידה במים מאוד יכולה להקל על התהליך.
האם יש בי"ח בירושלים שבו אפשר ללדת במים?
בררתי במרכז בשרון, אבל הלידה שלי נחשבת לידה בסיכון והם לא יכולים לקבל אותי.
ללדת בבית מפחיד אותי אחרי הסיבוכים בפעם הקודמת.
ההריון תקין עד עכשיו, עובר יחיד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לידות במים בבתי חולים
אורנה דן28/06/2009לידות מים מתרחשות בבתים, או במרכזי לידה חוץ אשפוזיים. ואכן, מרכזים אלו לא מקבלים בד"כ יולדות אחרי קיסרי.
לדעתי, את צריכה לחפש בית חולים "'קונבנציונאלי" היינו, שהלידה עצמה לא מתרחשת במים, אך שיש בו פתיחות לשימוש במקלחת בעת הצירים. זו אפשרות נהדרת, אלא שברוב בתי החולים היא לא מתאפשרת, בגלל דרישתם לניטור רציף בלידה מהסוג שלך (VBAC, לידה וגינאלית אחרי קיסרי). אם תמצאי בית חולים שלא מחייב ניטור רציף, תוכלי להתייעץ שם עם מנהל חדר הלידה, אם יאפשרו לך שימוש במים במהלך הצירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מבאס, אבל תודה רבה! את ממליצה
מתעניינת29/06/2009אולי לקחת דולה ולהיעזר במים עד שנוסעים לבי"ח?
יש לך אולי מושג איזה בי"ח בירושלים פתוח לנושא שימוש במים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערי צדק
נועה30/06/2009ייש שם חדרי לידה חדשים עם ג'קוזי בעמידה ( סילוני מים חזקים) עוזר מאוד!! בהפחתת הכאב, בסוף לקחתי אפידורל כך שלא יכולתי להתענג אבל בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הטיפ!
מתעניינת30/06/2009אני אבדוק את ביה"ח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה-איך היה היחס הכללי במהלך
מתעניינת30/06/2009הלידה?
האם למישהי יש מושג איך מתייחסים שם ללידה נרתיקית אחרי קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה וגינאלית אחרי קיסרי בשערי צדק
אורנה דן19/07/2009ליוויתי לידות VBAC רבות בשערי צדק ובעין כרם. היה יחס מאוד סבלני ליולדת. הקושי הוא שברוב מוחלט של בתי החולים מחייבים בלידה כזאת מוניטור רציף, מה שממעיט את האפשרות להשתמש במים.
ליולדות שאני מלווה, אני מציעה גם את האפשרות להיות אצלי בסטודיו בזמן הצירים, באוירה ביתית ורגועה, אפשר גם להשתמש במקלחת, בכדור, בעיסויים שאני עושה, וכו' עד לשלב מתקדם יותר, ורק אז לצאת לביה"ח הנמצא במרחק דקות ספורות מהסטודיו שלי.
את יכולה ליצור איתי קשר ישירות למייל, ואשלח לך כמה סיפורי לידה כאלה שהתרחשו בשערי צדק ובעין כרם, וכן מוזמנת להתקשר אלי.
בהצלחה.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוויתי בשערי צדק לידות ויב"ק מצויי
אורנה דן13/05/2010מצויינות. אני יכולה ללוות אותך ללידה כזאת, באופן כזה שאגיע לביתך בתחילת הצירים. שם נוכל להשתמש במים. ולהגיע לביה"ח בשלב מתקדם יותר. לפי דעתי לא יאפשרו ליולדת שיש בעברה קיסרי להשתמש בג'קוזי בעמידה, מכיוון שיש דרישה למוניטור רציף, אבל אני מציעה לך לבוא אלי לפגישה אחת, ושם אוכל לפרוש בפנייך את כל האפשרויות, יש לי נסיון רב בליווי של לידות נרתיקיות לאחר קיסרי, הן בשערי צדק, והן בבתי חולים אחרים. באתר שלי מצויים כמה וכמה סיפורי לידה כאלה. חלקם מסופרים ע"י היולדות, וחלקם על ידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה במים
irit17/07/2009אני מציעה לך על מקום קצת מרוחק אבל זה מקום הלידה המדהים ביותר שראיתי בארץ. צימר עם בריכה לטיפול ג'והרה לצירים ואח''כ בריכה ללידה. יש חדר לידה ללידה טיבעית . פשוט חלום. בלידה יש לך מיילדת מקצועית ואת אחד הרופאים הטובים בארץ. הבעיה היא שזה לא בירושלים אלא בקדימה (ליד נתניה)
ממליצה בחום.
לרופא קוראים אילן הלוי שהוא גם הרופא הפרטי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המחיר של לידה במים???
רקפת23/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמרכז שבקדימה..
אפרת מינסקי23/08/2009המחיר הוא בסביבות 12000 ש"ח....
לידת בית עולה כ5000.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקדימה זו האופציה היחידה במרכז?
anni13/05/2010אם הבית שלי לא מתאים, יש אופציות אחרות באיזור המרכז ללידה במים?
קצת יקר לי בג'אהרה דולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את רונית קופליס במושב גן יאשיה
אפרת מינסקי24/05/2010בעמק חפר שלוקחת מחיר של לידת בית (פחות מחצי מג'הרה..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)