רק להגיד תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק להגיד תודה
    אמא של אנה
    07/07/2009

באיחור של שבעה חודשים רוצה להגיד תודה ענקית לפורום הזה ולמנהלות שלו (שתיהן, אבל בעיקר לאפרת שגם עשתה לי הכנה ללידה...). הגעתי לכאן כולי מבולבלת ולא בטוחה ביכולות שלי, למדתי המון ובסוף ילדתי לידה טבעית בריאה ונפלאה. רציתי ללדת לידה פעילה בעיקר מפחד מסיבוכים ורצון להיות בשליטה ויכולה לעזור ואכן, אלמלא הייתי 'סחית' הלידה היתה נגמרת בוואקום או ניתוח (חבל טבור מלופף היטב, מוניטור גרוע במיוחד...).
    בהזדמנות זו אני שמחה גם לספר על חוויה ממש טובה בתל השומר, לא בחדר הטבעי אלא בחדר הרגיל עם דולה נהדרת שלי ומיילדת מדהימה, מנוסה ונחושה של בית החולים. ואגב, מחלקת הביות שם רגועה, חדשה ונעימה במיוחד וגם מי שיולדת טבעי משוחררת אחרי 36 שעות (כך לפחות לפני שבעה חודשים...).
    בקיצור, המון תודה לכולם ובהצלחה לכל מי שלפניץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק להגיד תודה

הוספת תגובה

• תודה על השיתוף

אורנה דן
    07/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקירה,

אפרת מינסקי
    08/07/2009

כיף לקרוא אותך (ותודה, הסמקת אותי..)
    מקווה ששלומכם טוב...
    מקווה שהודעה כזו נותנת אמונה ובטחון להריוניות שלקראת לידה ובמיוחד לאלה שלפני לידה ראשונה.
    ד"ש ונשיקות... אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה