ביקור בית של רופא ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקור בית של רופא ילדים
    נועה
    13/07/2009

איך בעצם רואה רופא ילדים את התינוק אחרי לידת בית? לא נראה לי לגרור תינוק שרק עכשיו נולד לטיפת חלב, ומה עושים בלידת בית אם רוצים לתת חיסונים שניתנים בבתי חולים סמוך ללידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקור בית של רופא ילדים

הוספת תגובה

• שלום תמי

אפרת מינסקי
    13/07/2009

אחרי לידת בית מזמינים הביתה רופא ילדים לבדיקת הילוד. רצוי שהבדיקה תיערך בטווח של 24 שעות מהלידה והרופא שבודק גם נותן מסמך אישור שבדק - חשוב שיהיה אישור כזה לטובת הרישום במשרד הפנים. המיילדת שלך תדע לתת לך שמות של רופאים מאיזורך שאפשר לפנות אליהם.
    ויטמין K המיילת מביאה איתה או מסבירה לך איך להשיג ואת בדיקת הדם המיילדת שלך תעשה כשתבוא לבקר כשבוע אחרי הלידה. את החיסונים אם תבחרי לעשות תוכלי לעשות בטיפת חלב כשתרצי.
    לידה טובה ובהצלחה,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה מוצאים רופא טוב לבדיקת היילוד

יפעת
    20/02/2010

שלום
    אני מתכננת לידת בית ואיני יודעת היכן למצוא רופא לבדיקת התינוקת מיד לאחר הלידה.
    אשמח למידע והמלצה בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה אזור את גרה?

אורנה דן
    20/02/2010

בירושלים אני הזמנתי את ד"ר חנן קרשאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה