שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלי
    30/07/2009

אני בהריון בשבוע 10 יש לי עצירות של כשבוע וחצי מה ניתן לקחת כדי לעזור בזה ניסיתי את כל תרופות הסבתא מיץ שזיפים, אני אוכלת הרבה ירקות ושותה המון. האם אפשר לשתות תה תיבטי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אין לקחת משלשלים, ובתוכם תה טיבטי

אורנה דן
    30/07/2009

שלשולים עלולים לגרום לצירים, דבר המסוכן מאוד להריון צעיר.
    אין מנוס אלא לבדוק שוב את התזונה. יתכן ואת נוטלת כדורי ברזל שעושים לך עצירות וצריך להחליף אותם. נסי ברזל עדין של סולגאר או של דרך חיים. ובכלל נסי לראות אם הפסקה בכדורי הברזל משנה את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיילדת בית הוליסטית

נעמי נואה
    04/08/2009

עצירות לפעמים היא תוצאה של פעילות גופנית מועטה. אם התזונה שלך בריאה ואמנם את שותה מעל ל2.5 ליטר נוזלים (מקווה שלא קולה, קפה , תה) יתכן וכדאי לשקול לשנות משהו מההרגלים שלך. הפעילות הגופנית שמומלץ להתחיל בהריון שחיה , הליכה, יוגה ו צ'יקונג .

אפשר גם לנסות טפול הוליסטי שיאצו או דיקור סיני התה הטיבטי הוא רק היבט אחד לרפואה הסינית.

נעמי נואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה