מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה טבעית בחיפהשני.09/08/2009
שלום, אני מעוניינת ללדת לידה טבעית בחיפה, היכן אוכל לעשות זאת?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
אורנה דן11/08/2009אני לא כ"כ מכירה את בתי החולים בצפון, אולי אפרת מכירה יותר. אך בכל אופן, אני ממליצה לך ללכת לסיורים בבתי החולים הרלבנטים, ולהכיר אותם מקרוב.
לידה טבעית אפשר בכל מקום. צריך לחפש בית חולים שתומך בכך, שמאפשר כניסת מלווים (|בעל +דולה) שיש אפשרות להיעזר בעזרים טבעיים כגון מקלחת, כדור וכו'. אללו דברים שיקלו עליך ויאפשרו לך להפוך את הלידה הטבעית למציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה טבעית בחיפה
דסי דולה צפונ19/08/2009שלושת בתי החולים בחיפה תומכים בלידות טבעיות.
ברוטשילד לא ניתן להכניס דולה, לכן אני לא מכירה מקרוב.
רמב"ם יותר חדשני ומודרני, אך גם יותר גדול, יש חדר לידה טבעי הכולל גם ג'קוזי, אך כמובן ניתן
ללדת טבעי בכל חדר אחר, כשלרוב החדרים יש מקלחת צמודה ואם לא - קרובה מאד.
כרמל הוא יותר מיושן אך גם יותר קטן ואינטימי, והצוות חביב מאד. המקלחות מחוץ לחדרים וקצת רחוקות.
כמובן מומלץ לגשת ולהתרשם באופן אישי, ולשאול את כל השאלות שחשובות לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדסי תודה על תשובתך המפורטת והמועילה
אורנה דן19/08/2009:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)