מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכולן!!!שני20/08/2009
שלום. אני בשבוע 15, הריון ראשון מתחילה להתלבט לגבי לידה טבעית או רגילה, מעבר לשימוש באפידורל חשוב לי גם לקדם את הלידה באופן טבעי , כוון שאני מאמינה שהגישה הרגילה שבבתי החולים עוצרת ומקשה על הלידה. משיחות עם חברות הביטחון העצמי של ירד, הן אוצרות שהכאבים איומים ובלתי נסבלים וקשה להן להאמין שאצליח לעבור לידה ללא אפידורל. אני אובדת עיצות ולא יודעת במה להאמין
מה דעתכן?, ומה דרוש ממני על מנת להצליח בלידה טבעית?
אשמח לשמוע את דעתכן, במיוחד מנשים שילדו כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
טל21/08/2009היי שני
אני מאמינה שהכל בראש ואם תקחי דולה שתלווה אותך, תכיני את הגוף והנפש זמן לפני- את מסוגלת לכך. אני מציעה מנסיוני שאל תבואי מכוונת מטרה ז"א אל תקבעי מראש בוודאות לאיזה כיוון את הולכת אפידוראל עם או בלי - שלא תתאכזבי. אם תרצי מספיק ותהיי מוכנה פיזית ונפשית אני מאמינה שתעמדי בצירים ואם ייצא אחרת לפחות תרגישי שעשית את המקסימום. ובכלל אני מציעה שאל תטרידי את עצמך יותר מידי בעיניין יש כל כך הרבה דאגות גם כך במיוחד בהריון ראשון. את בשלב מוקדם של ההריון, חכי לחודשים מתקדמים יותר ובעיקר קחי לך דולה שתלווה אותך בתהליך ההתלבטות ותעשה לך את ההכנה הדרושה. דולה זו מתנה נפלאה שאישה יכולה להעניק לעצמה במהלך ההריון. בהצלחה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
שני21/08/2009טל תודה על תגובתך, אני אכן אשתמש בעצותיך ונראה לי שאתכוונן ללידה פעילה ולגבי האפידורל אתן לזמן ולבוחן המציאות לקבוע (האם ניתן ללדת לידה פעילה עם אפידורל???)
כמובן שאקח לי דולה שתנחה אותי בכל התהליך שחדש לי
שוב תודה ושבת שלום
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה טבעית
אלין27/08/2009אני ילדתי ללא אפידוראל (לידה ראשונה). בדיוק כמוך התלבטתי במהלך ההריון, אבל היה לי מאוד חשוב לנסות. אז הכנתי את עצמי נפשית וקראתי המון חומר על נשים שכן הצליחו ועל סיפורי לידה טבעית מוצלחים (יש הרבה כאלה באתר של דולה). וזה נתן לי הרגשה שאם הן הצליחו אין שום סיבה שאני לא אוכל לעמוד בזה. ואכן הלידה עברה בקלות, אני לא אומר לך שלא היה כואב אבל הכאב היה נסבל בהחלט- שום דבר חריג ובאמת שכל אחת יכולה לעמוד בזה עם קצת הכנה מראש והעיקר לא לפחד ולחשוב חיובי. יש לך עוד הרבה זמן להכין את עצמך, שיהיה הרבה בהצלחה.
הריון מהנה ולידה קלה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלין
שני28/08/2009תודה על השיתוף , מאוד מעודד לשמוע שגם היית במצבי ושהצלחת להתמודד בהצלחה עם הלידה. אם יש לך עוד טיפים אשמח לקרוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דרוש להצלחה בלידה טבעית
אורנה דן30/08/2009קודם כל הכנה מתאימה, היכרות טובה עם כל האמצעים הטבעיים שאפשר להשתמש בהם במהלך הצירים, דרכים להתמודד עם הכאב.
הכנה כזאת, בקורס פרטי, תתן לך בטחון וכלים להתמודד עם הלידה.
אם תצרפי אליך ללידה דולה שתבין את הגישה שלך ותעזור לך להתמודד בכל שלב, היא בהחלט תוריד את מפלס החרדה, תתן בטחון לך ולבן הזוג, ותסייע לך באופן מעשי במהלך הצירים והלידה.
חשוב שתהיי פתוחה לאפשרויות שונות, גם לאפידורל, כי זו בסופו של דבר הבחירה שלך באותו רגע. לכן כדאי לא להינעל על דבר אחד, ולהכיר את כל המגוון.
אשמח לעזור יותר בטלפון אם יש שאלות נוספות או צורך בהכוונה מעשית לקורס מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שני.02/09/2009תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)