זקוקה להמלצה לקורס הכנה ללידה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה להמלצה לקורס הכנה ללידה טבעית
    חגית
    06/09/2009

שלום, זו הלידה הראשונה שלי (כרגע בשבוע 25) ובאופן לא ברור החלטתי ללכת על לידה טבעית:) עכשיו כל מה שנותר לי מלבד להתמודד עם התוצאה של ההחלטה הזו, זה למצוא את הדרך לעשות את זה. על כן אני מחפשת קורס הכנה ללידה שמתייחס יותר או ממוקד ללידה טבעית ואני מניחה שגם דולה זה משהו שאני צריכה להתחיל לחפש מתישהו.

למישהי יש רעיונות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום חגית

אפרת מינסקי
    07/09/2009

באיזה איזור את מחפשת? אם באיזור השרון אני אשמח להעביר לך קורס (קבוצתי או פרטי) אני גם מלווה לידות באיזור המרכז אם רלוונטי לך. את מוזמנת לפנות אלי. אם באיזורים אחרים אני אשמח להמליץ אם תגידי איפה את מחפשת.
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אפרת

חגית
    07/09/2009

הי, אכן לא ציינתי את אזור מגורי (חסרת אחריות שכמותי), אני גרה ביבנה. לגבי קורס הכנה ללידה נראה לי שנוכל להתגלגל לכיוון השרון. אלא עם כן יש קורס מאד מומלץ באיזורנו (רחובות/ ראשון).
    לגבי השאר אני פשוט אצור איתך קשר טלפוני.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה חשבת ללדת?

אורנה דן
    07/09/2009

אני מירושלים ומלווה לידות במרכז. תוכלי ליצור גם איתי קשר טלפוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה