לידה במרכז ללידה טבעי בתל השומר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה במרכז ללידה טבעי בתל השומר
    אוריה
    14/10/2009

שלום לכולן,
    אני בשבוע 25+, בת 36 ובע"ה עם בן בדרך ומתגוררת ביהוד. אני מעוניינת ללדת בבית או במרכז ללידה פעילה ובינתיים יצא לי להיות בסיור בתל השומר וייתכן שאבחר באפשרות זו המתאימה מאוד לבן זוגי,כדי להרגיע את השקט הנפשי שלו. אשמח לקבל חוות דעת על המרכז ולגבי קורס הכנה ללידה שבמרכז זה והאם כדאי לבחור בקורס זה או בקורס פרטי? ישנו הגורם הכלכלי שהפרטי יקר יותר.
    בנוסף רציתי לברר בקשר לדולה ומיילדת בבית. מה המחיר בד"כ לדולה והייתי שמחה מאוד אם ישנה מתלמדת או דולה בתחילת דרכה להוזלת הוצאות הריון ולידה. ניתן לציין שבסיור בתל השומר אמרו לנו שאין צורך בדולה מכיוון שתהייה מיילדת צמודה וחבל על ההוצאה.

בתודה ובברכה ולכל היולדות לידה קלה ונעימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי הקורס

אורנה דן
    14/10/2009

חשוב לקחת קורס טוב. אני לא מכירה מקרוב את הקורס של תל השומר.
    וגם לגבי הצורך לקחת דולה או לא -
    אתן לך כאן כמה נקודות לבירור, שלפיהם יהיה לך קל יותר להחליט.
    קודם כל, לגבי המרכז:
    א. האם את בוחרת את המיילדת מראש?
    האם את תכירי אותה מראש (גם אם את לא בוחרת) האם תקבלי איתה מספר פגישות לפני הלידה?
    אלה נתונים חשובים בהתייחסות למיילדת כתחליף לדולה (כפי שנאמר לך)
    אם אכן יש מקום ליצירת קשר אישי עם המיילדת, ואתן נפגשות קודם, ויש תיאום ציפיות, יש מצב להגיע גם בלי דולה. ובכך חסכת את ההוצאה של הדולה (בין 500 שח למתלמדת ועד 2500 שח לדולה מנוסה).

ומכיוון שחסכת, לטובתך, תשקיעי בקורס טוב.
    מהו קורס טוב?
    קורס שנותן לך כלים להתמודד עם הצירים.
    קורס שמלמד אותך "דרך הבטן שלך" איך הדברים ירגישו, ואיך מצידך כיולדת את אמורה להתמודד עם כל שלב.
    אם אותה מיילדת תוכל להעביר לך את הקורס באופן פרטי זה יכול להיות מצויין.
    בדרך כלל בקורס קבוצתי יש הנחיות כלליות, ובקורס פרטני, אפשר לרדת יותר לעומקם של דברים, להתייחס ספציפית להעדפות שלכם, חשוב כמובן ללמוד ולהכיר את כל האפשרויות (לא רק הטבעית) וגם לדעת איך לעבור מלידה טבעית לאופציות אחרות במידת הצורך, בלי לאבד מוראל ובלי להתאכזב.
    אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת להתקשר.
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה