לידה טבעית - איפה ואיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית - איפה ואיך
    m
    02/11/2009

אני בתחילתו של הריון ראשון, אבל כבר מוטרדת מהמחשבה ללדת ב"בית של חולים".
    לידה אצלי בבית היא בעייתית כי אני גרה רחוק מהציויליזציה הרפואית, וחשוב, בכל זאת, להבטיח את עצמנו במקרה חירום (= גישה מיידית למיכשור רפואי בעת הצורך)
    בדקתי קצת ולא מצאתי בי"ח שמאפשר לידה טבעית אמיתית, בחדר נפרד, עם דולה ובנזוג, בתוך אמבטיה, עם חושך ושקט ואפשרות לבחור את אופן הלידה הנוח לי מההתחלה ועד הסוף.
    אשמח לשמוע המלצות, הפניות, הארות וחוויות מאלו שכבר היו שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית - איפה ואיך

הוספת תגובה

• אכן, אין אפשרות כזאת בבי"ח, מה שיש

אורנה דן
    02/11/2009

זה א. את החדר הטבעי במאיר, יש שם ג'קוזי, תוכלי לבדוק גם בבתי חולים אחרים מה מכיל החדר הטבעי. אל תבני על החדר הטבעי (המקסים) בבלינסון, כי תכלס לא יולדים שם, אבל אפשר להיות שם עם דולה בשלבים הראשונים.
    ב. יש את מרכז ג'הארה ללידה טבעית, שם יש רופא, ויש אפשרות להיות באמבטיה עם דולה ובנזוג וכו'.
    גם הצימר של אילנה שמש מצוייד בג'קוזי, אוירה טובה, מיילדת מקצועית וותיקה, וקירבה מצויינת ל2 בתי חולים למקרה חרום. יש כאלה שבוחרות להזמין מראש אמבולנס שיחכה בכוננות מתחילת הלידה, לדעתי זה מיותר, אפשר להזמין אמבולנס במקרה הצורך והם יגיעו תוך זמן סביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה - חדש חדש! צימר לידה של

אפרת מינסקי
    20/01/2010

המילדת רונית קופליס שנמצא במושב גן יהושיה באזור עמק חפר.
    המקום מקסים ואמור להתחיל לפעול השבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה