מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה ללידה טבעיתמירב11/11/2009
שלום!
אני גרה בנתניה וממש בתחילת הריון. רציתי לדעת איפה יש באזור מגוריי קורס הכנה ללידה טבעית?
באיזה שבוע כדאי להתחיל את המפגשים? ולא אכפת לי אם זה בקבוצה כי אני סטודנטית ומעוניינת להוזיל עלויות. כמו כן, מה סדר גודל המחירים ואם יש השתתפות של קופות חולים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת מכינה ללידה באזורך
אורנה דן11/11/2009תיכף היא תיכנס ותתן לך פרטים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ושאלה..
מירב11/11/2009אני אשמח לקבל פרטים מאפרת.
ורציתי גם לשאול מה דעתכן על קורס הכנה ללידה של בית חולים לניאדו?
הם טוענים שזה בזיקה ללידה טבעית.
מה דעתכן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה את הקורס באופן אישי
אורנה דן11/11/2009מי המיילדת שמעבירה אותו?
באופן עקרוני אני סבורה שקורס פרטי הוא הדבר הנכון לעשות (היולדת ובן הזוג, ללא זוגות נוספים) בחלק מהקופות ניתן לקבל השתתפות חלקית גם לקורס פרטי שכזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירב
אפרת מינסקי12/11/2009אני מעבירה קורסי הכנה ללידה באורינטציה טבעית. הקורסים שלי מתיחסים גם ללידה טבעית וגם ללידה אפידורלית בקבוצות קטנות במושב עולש שקרוב לנתניה. כל חודש נפתחת קבוצה וכדאי להתחיל בסביבות שבוע 27 - 28. חלק מקופות החולים נותנות החזר תמורת הקבלה שאני נותנת. את יכולה לראות פרטים באתר שלי ואת כמובן מוזמנת להתקשר אלי לפרטים נוספים. את הקורס של לניאדו אני לא מכירה אבל זה בוודאי תלוי במילדת שמעבירה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)