שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרית
    25/11/2009

שלום,

אני ובעלי מנסים כרגע להרות. רציתי לדעת כמה זמן מראש צריך לפנות להכנה ללידה? אצל מי עושים את זה? ובמה זה תורם בדיוק?

כמו כן, אני מאוד חוששת מהלידה, במיוחד מהכאבים. מה ניתן לעשות כיום בנושא? שמעתי כמה סיפורים מבעיתים על זריקה למניעת כאבים שאחר כך גורמת לכאבי גב עצומים.

בתודה מראש,

מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קודם כל בהצלחה

אורנה דן
    25/11/2009

ואני מקווה שאכן תצליחי להרות מתוך אוירה של אהבה ושמחה.
    ברגע שההריון מתייצב, כלומר אחרי שעובר השליש הראשון, אפשר בהחלט לפנות להכנה ללידה, הן אני והן אפרת עוסקות בכך, ומכירות מדריכות רבות נוספות ונוכל להפנות אותך לאחת כזאת באזור מגורייך.
    התרומה של ההכנה ללידה היא עצומה, ובהחלט ניתן לקבל גם תמיכה במהלך כל ההריון.
    כשיש לך מדריכה כזאת, היא כתובת לכל השאלות שמתעוררות.
    בפגישות ת קבלו אינפורמציה על השינויים שעוברים בגוף, על התפתחות העובר ברחם, וגם להתכונן ללידה, ולהכיר אמצעים רבים שניתן בעזרתם להתמודד עם כאבי הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרית

אפרת מינסקי
    26/11/2009

מצטרפת לאורנה באיחולי קליטה מהירה והריון תקין בריא ושמח!
    הכנה ללידה מתחילים בד"כ בסביבות חודש שביעי או שמיני כך שיש עוד זמן. בינתים ממליצה על הספרים טבעי ללדת ולידה פעילה שיוכלו לתת לך ידע ויעשו סדר וילווו אותך בתהליך של הכניסה להריון ובהריון עצמו.
    בהצלחה,
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה