מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה אבל מפחדתאלונה30/11/2009
אני כל הזמן מקבלת פידבקים חיוביים על לידה בבית ומאוד רוצה לחוות את זה, אין לי בעיה עם הכאב ללא אפידורל, הדבר היחיד שמפחיד אותי הוא הסכנה לעובר, או יותר נכון טיםול מיידי במצב של סכנה. המיילדת איתה אני בקשר הרגיעה אותי שמתפנים מיד לבי"ח ועדין, זה לא מהר כמו ממש להיות בבי"ח. יש לי הרגשה שהפחד ממשהו שלא בטח שיקרה משתק אותי מראש ויקשה עלי את הלידה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה את הפחד אבל
שרית30/11/2009זאת באמת חוויה טובה והדולות מקצועיות מאוד...אם את מפחדת עד מוות אז עדיף שלא אבל אם יש בך רצון לנסות כדאי שתנסי...אני גם פחדתי וקראתי קצת חומר רקע כמו זה וזה הרגיע אותי...והעיקר לידה קלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה שלום
אורנה דן03/12/2009אם כבר נפגשת עם מיילדת, ועדיין החשש מקנן, אני לא בטוחה שלידת בית זה הדבר הנכון בשבילך. אני מציעה לך לבוא אלי לפגישת הכנה, שבה יהיה מקום לברר את העניין לעומק, ולהחליט לאיזה לידה להתכונן, האם ללידת בית, או ללידת בית חולים? אפשר להעמיק יותר ולברר וכך להגיע למסקנה המושלמת מבחינתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידת בית לא מתאימה לכל אחת.
אפרת מינסקי07/12/2009אם אחרי קריאה ולמידה ומפגש עם מיילדת בית את עדין מלאה בפחדים אז אולי זה לא הדבר הנכון בשבילך. כדאי לשבת ולבדוק מה היתרונות והחסרונות מבחינתך בלידת בית לעומת בית חולים ולבחון היטב למה את כן חושבת ורוצה ללדת בבית. בסופו של דבר, המקום בו תרגישי הכי בטוחה ונינוחה זה המקום שכדאי ללדת בו כדי לאפשר ללידה להתפתח ולהתקדם בצורה הטובה והבריאה ביותר.
בהצלחה ולידה טובה, אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)