ללדת בשטח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללדת בשטח
    ים
    28/01/2010

אני בסוף ההריון הראשון שלי ומנסה להחליט כרגע איך אני רוצה שהלידה שלי תהיה (מבחינת תנאים,בבית,בבית חולים וכדומה..) וכמה שאני חושבת על זה יותר אני מבינה שאני אהיה הכי רגועה והכי ממוקדת בעצמי עם אני אהיה לבד, לבד לגמרי ובמקום פתוח בטבע, ככה אני אהיה הכי שקועה בעצמי וללא הסחות דעת, מצד שני אני כמובן רוצה שהלידה תהיה בטוחה ועם יהיו סיבוכים ניתן יהיה לטפל בהם במהירות האפשרית.. אני יודעת שזה קלוש אבל אולי משהוא שמע על מקום שעונה על הציפיות שלי?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללדת בשטח

הוספת תגובה

• באיזה עונה יהיה התאריך המשוער שלך?

אורנה דן
    29/01/2010

את באמת מתארת מצב קצת בלתי אפשרי.
    כמובן שאף אחד לא ימנע ממך ללדת לבד בטבע, אבל אם את רוצה דמות מקצועית שתהיה לצידך, או אפילו במרחק מה ממך, היא בטח תציב סייגים ותנאים משלה שרק בהם היא תסכים להיות בסביבתך.

אני יכולה להציע כמה פשרות:
    1. אם המקום שעלה בדמיונך הוא ים, או חוףהים, אז לחפש צימר לידה באזור הקרוב לחוף, להעביר את הצירים בחוף, וכשהלידה תתקדם, להכנס לצימר.
    2. בכלל, כדאי שתבדקי את הצימרים ללידה הקיימים בארץ. אני אישית ילדתי בצימר של אילנה במושב ישרש (ליד רחובות) יש לה למעשה 2 צימרים, וביניהם רחבת דשא גדולה, מוסתרת מעין כל ע"י צמחיה עניפה. יתכן, ואני מאמינה שאילנה מספיק גמישה, והיא תסכים שהכל יתרחש על הדשא בין העצים ולא בתוך הצימר. (שימי לב, שאת מזג האויר לא תוכלי לבחור, ואם מדובר בקיץ, יש שעות ביום שזה מידי חם ומזיעים, ויש שעות בלילה שאולי זה קר מידי).
    אילנה גם תוכל להשאיר אותך לבדך, ולהיכנס לבית שלה, כשהיא מגיעה אליך רק כשאת קוראת לה.
    יש צימרים נוספים בצפון ובמרכז.
    3. אפשרות אחרת, היא להעביר צירים עם דולה על חוף הים הסמוך לבי"ח לניאדו, ולהיכנס לשם בזמן הלידה עצמה.
    האם אחת מהאפשרויות האלה נראית לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזה איזור את?

אפרת מינסקי
    29/01/2010

מילדת הבית רונית רופליס פתחה בית לידה במושב גן יאשיה שנמצא בעמק חפר. האיזור מאד כפרי, פתוח, עם מרחבי דשא, עצים וסביבה שאולי תענה על צרכייך.
    בהצלחה ולידה טובה,
    אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה