לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר לידה
    עומר
    04/02/2010

שלום רב, לא יודעת האם אני פונה למקום הנכון, אך אני אנסה.
    ילדתי באמצע מצמבר. הנקה מלאה מאז הלידה. הדימום הפסיק בדיוק לאחר חודש - באמצע ינואר. היום - 04/02 ראיתי שיש לי כתמים של דם, כמו תחילת המחזור. האם זה יתכן. אך זה בדרך כלל אמור לעבוד. בלידה הראונה אן ילד הראשון והנקה מלאה התחיל לי מחזור רק לאחר שנה וחודש.
    אשמח לעזרתכם...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

• קשה לדעת

אורנה דן
    04/02/2010

אם את חוששת מביוץ והריון נוסף כרגע, השתמשי באמצעי מניעה. אם יש לך מחזור אז לא ניתן להסתמך על ההנקה כמונעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר לידה

עומר
    04/02/2010

זאת לא השאלה השאלה האם יתכן שכל כך מהר מתחיל מחזור כאשר הדימום שלאחר הלידה הפסיק רק כחצי חודש ( שוב, לאחר הלידה ראשונה, מחזור ראשון התחיל רק לאחר כשנה וחודש).
    מה הממוצע, מה המצב נורמלי? הכוונה מתי בדרך כלל מתחיל מחזור, האם המקרה שלי - לא מוקדם מדי???
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני יודעת

אורנה דן
    05/02/2010

יש כאלה שמקבלות מחזור די קרוב ללידה, זה אמנם לא מאוד שכיח, אבל קיים. קשה לדעת בוודאות אם זה המצב אצלך, או שזה חלק מהדימום שאחרי הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה