מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה בעין כרםאביגיל27/02/2010
מישהי יכולה להמליץ?ילדתי לידה טבעית ראשונה שם והצוות לא תמך בזה בכלל. הבנתי שדברים השתנו, רק בחדר המיוחד ללידה טבעית (שעולה 3000 שח), או גם במחלקה?רוצה שם כי מאפשרים ביות מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוויתי לידות טבעיות רבות בעין כרם
אורנה דן28/02/2010ברוב מוחלט של הלידות היה יחס מאוד מכבד, סבלני, ומקבל לידה טבעית. אינני יודעת מתי ילדת שם, יתכן שכאשר יולדת מגיעה עם דולה, מראש יש כלפיה יחס סובלני יותר, מעצם הידיעה שמניחים שהיא התכוננה היטב ללידה טבעית, וכן שהיא מצויידת בתמיכה מתאימה, ויש מי שמסייע לה לעבור את הצירים.
שורה תחתונה, בשנים האחרונות אני פוגשת יחס נהדר ליולדת המבקשת לידה טבעית בעין כרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה בהדסה עין כרם -ירושלים
אמונה12/04/2010ילדתי לפני שלוש שנים בעין כרם לידה טבעית (לידה ראשונה)- ללא אפידורל עם כדור גומי ומקלחת צמודה כאשר עליתי למיטה רק בשלב הלחיצות כאשר היה לי קשה לעמוד על הרגליים. בשלב זה הם גם התעקשו לעשות לי פתיחת וריד (פעולה סטנדרטית שמבצעים עבור כמעט כל אחת שמגיע ללדת) מה שהצהרתי בהתחלה שאיני מוכנה לעשות. המילדת היתה נהדרת (רוסיה מבוגרת שעודדה אותי לאורך כל הדרך מתחילת שלב הלחיצות) כאשר לפני שלב הלחיצות שהיתי הרבה במקלחת וישבתי על כדור הגומי עם תנועות סיבוביות שעזרו להרגעה ולקידום הלידה. היתה איתי משהי שעזרה לי בזמן הצירים וגם בשלב המתקדם ביחד עם המילדת עזרה בלחיצות.
בשורה תחתונה היה לי מאוד טוב שם (בחרתי באפשרות של rooming in (שהתינוק ישאר לידי כל הזמן בלי שילקח לחדר תינוקות, מלבד כשעה לאחר הלידה שנלקח לבדיקות) ) שהיתי שם כיומיים, מיום שישי עד ראשון בבוקר.
לפני הלידה הייתי יחד עם בעלי בקורס הכנה ללידה של "דבש מסלע" בו קיבלתי המון במיוחד לאור כך שהיה זה הריון ראשון ולא היו לי שום ידיעות מוקדמות (אם כי חשבתי אולי לעבור את הקורס עוד פעם בשביל לרענן את הזיכרון ללידה השניה)
כעת אני בהריון לאחר שבוע 28 ואני מתלבטת אם האפשרות לסוע עד שם הגיונית כיוון שעברתי לגור במקום אחר מה שמוסיף עוד 50 דק' נסיעה על זמן הנסיעה הקודם (כ-25 דק') סה"כ כשעה ורבע נסיעה. אני גם מתלבטת אולי לנסות הפעם לידה בבית או לנסות למצוא בית חולים קרוב כיוון שאני רוצה "למשוך" כמה שיותר זמן בבית וכמה שפחות בביה"ח וגם נסיעה ארוכה בזמן צירים זו לא החוויה הכי נוחה בעולם =) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמונה, תודה על תגובתך
אורנה דן12/04/2010:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)