בחירת בית חולים ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת בית חולים ללידה
    יפית
    10/03/2010

שלום רב
    אני מתגוררת בעמק יזרעאל ליד עפולה ובשלב של בחירת מקום מתאים עבורי ללידה. מבחינת קרבה בהח העמק הנו הנגיש ביותר עבורי. לאחרונה קראתי ברשת גם על ביהח האנגלי בנצרת שמייחסים לו גישה מכבדת ליולדת ואפשרות ללידה פעילה ככל האפשר.- לכן חשבתי לשמוע יותר עליו. האם משהי מכירה נשים שילדו בבית החולים הזה? אין עליו הרבה מידע ולא נראה לי שהאוכ המטופל הנה יהודית.
    אשמח להמלצה עבור בית חולים עם אוריאנטציה יותר טבעית.
    בברכה
    יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת בית חולים ללידה

הוספת תגובה

• אני מניחה שאפרת מכירה טוב יותר את ה

אורנה דן
    10/03/2010

האזור הזה. גם אני שמעתי דברים טובים על האנגלי בנצרת. שלחי לי מייל, ואשלח לך במייל חומר נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! היכן נמצאת כתובת המייל שלך?

יפית
    10/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנצלת על העיכוב בתשובה..

אפרת מינסקי
    30/03/2010

יש הבדל משמעותי בין העמק ובין האנגלי.
    העמק הוא הרבה יותר תעשייתי ובכל מה שקשור ליחס אישי הם דומים לרוב בתי החולים הסטנדרטיים. האנגלי הוא אחר לגמרי הן בגישה המילדותית הפתוחה והסבלנית מאד והן ביחס האישי המכבד והנעים. אם הבחירה היא בין שניהם אני היתי בוחרת באנגלי ללא היסוס. בכל מקרה, ממליצה לך לסייר בשניהם ולהתרשם בעצמך. בהצלחה, אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה