רופא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא?
    נינה
    07/04/2010

האם חשוב להודיע לגיניקולוג המטפל כשיולדים בבית, או אולי לבית חולים כדי להכין אותם שיהיו מוכנים אם משהו משתבש? אני פשוט לא לגמרי מבינה באיזו צורה יוצרים רשת ביטחון רפואית במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא?

הוספת תגובה

• שלום נינה

אפרת מינסקי
    07/04/2010

אין צורך להודיע לרופא או לבית החולים. בהנחה שאת יולדת עם מיילדת היא תדע לזהות מצבים בהם יש צורך בפינוי לבית חולים. ברוב המקרים אם יש פינוי הוא יעשה בשלבים מוקדמים מספיק בשביל להתפנות עצמאית ובמקרים מיוחדים יוזמן אמבולנס לפינוי. בכל מקרה ובהתאם לצורך המילדת תיידע את בית החולים שאליו היא מפנה אותך על הגעתך ועל מצבך כך שהם יהיו מוכנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שהרופא הוא הכתובת

אורנה דן
    07/04/2010

הגניקולוג שלך, שעושה לך מעקב הריון, במילא יוצא מהתמונה כשאת מגיעה לתאריך שלך. בין אם את יולדת בבי"ח או בבית.
    אין צורך להכין את ביה"ח, כל יולדת זכאית להגיע לבי"ח אם קורה משהו, ולא משנה אם הלידה התחילה בבית או שלא.
    אם את רוצה להרגיש בטוחה, את יכולה להזמין אמבולנס בזמן הלידה שימתין לך מחוץ לבית, ליתר בטחון. זה קצת יקר, כי את מחוייבת לפי זמן ההמתנה שהם שם, ואני לא יודעת עד כמה זה אכן נחוץ, (כי בכל מקרה הם יגיעו תוך זמן קצרצר מהקריאה) אך יש כאלה שזה מרגיע אותן.
    אם חשוב לך נוכחות רפואית, תוכלי להזמין את ד"ר ברדה, רופא מיילד שמקבל לידות בית. (התשלום בהתאם כמובן, כמו לרופא פרטי בלידה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה