דולה בהריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דולה בהריון ראשון
    מלי
    12/05/2010

היי, אני בשבוע 28 וחושבת על לקחת דולה. אבל נורא מתלבטת. זה הריון ראשון שלי ואני חייבת לציין שאני ממש לחוצה. אני לא רוצה לידה טבעית אבל רוצה שתהיה מישהי בחדר שתתמוך ותעזור נפשית (בעלי יהיה לחוץ מדי מכדי לתמוך), האם מומלץ במקרה כזה לקחת דולה או אולי אפשר להסתפק בחברה או אמא? אני פשוט רוצה שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דולה בהריון ראשון

הוספת תגובה

• שלום מלי

אפרת מינסקי
    12/05/2010

קודם כל בשעה טובה..
    דולה יכולה לסייע ולתמוך בכל לידה בין אם הלידה טבעית ובין אם לא. בדכ הדולה שלך גם תכין אתכם ללידה ותתמוך בך וגם בבן זוגך לאורך ההריון, בכל שלבי הלידה וגם אחריה. דווקא בלידות מאולחשות יש סיכוי גבוה יותר להתערבויות ולכן נוכחות של דולה יכולה לעזור ולפעמים אף להמנע מחלק מההתערבויות. אשמח להמליץ לך על דולה אם תכתבי מאיזה איזור את. את כמובן גם מוזמנת לפנות אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט דולה תתאים, וגם תרגיע את בעלך

אורנה דן
    12/05/2010

תוכלו להיפגש עם הדולה מספר פגישות עוד במהלך ההריון, להכיר, להרגיש בנוח איתה. היא אישה מקצועית, שמכירה את חדר הלידה, ולפעמים גם את הצוות, היא תרגיע, תתמוך ותעזור, ותוריד בהחלט את מפלס החרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה