מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרוז-דחוףףףף!!!ממצצ10/06/2010
אני בשבוע ה-41. ביצעתי היום מוניטור והכל היה תקין..למעט עליה של דופק לשתי שניות לסביבות 200 והתייצבות. הרופא המליץ, כי בגלל השבוע המתקדם שאקח זריקת זרוז..ולטענתו עדיף לקחת את הזריקה בשבוע זה ולא בשבוע 42 בו יש יותר סיכון. אני שמעתי מכל משפחתי ונשים אחרות חוות דעת הפוכה..בה בשבוע 42 לוקחים זרוז ולא צריך לקחת סתם זריקה אם אין מצוקה לאם או לעובר.
אשמח לדעה בנושא...ובהקדםםםםם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לדעת לקראת מה את הולכת
אורנה דן13/06/2010יש שיטות שונות לזרז את הלידה, אפשר לבחור באחת ולפסול את האחרת וכו'. היריעה רחבה, וכדאי להתכונן ללידה מזורזת בצורה מסודרת. אני ממליצה לך לערוך פגישת הכנה אחת ללידה שכזו, איתי, עם אפרת, או עם אשת מקצוע אחרת, להכיר את כל האפשרויות שבהן ביה"ח יכול לזרז לידה, וגם לבדוק לפי מצבך הספציפי האם אפשר פשוט לחכות שהלידה תתרחש באופן טבעי. הכנסי גם למאמר שלי בנושא זירוז לידה באתר שלי. וצרי איתי קשר במייל או בטלפון.
בהצלחה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)