לידה וגינלית אחרי קיסרי לאורך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה וגינלית אחרי קיסרי לאורך
    בקי
    11/06/2010

אני רוצה לדעת אם יש מצב ללידה רגילה אחרי שילדתי את בני הבכור בלידת חרום בשבוע 25 . על הבטן עשו לי חתך רוחבי ועל הרחם חתך אורכי בגלל התנוחה של העובר.זה נורא מדכא לחשוב שלא אוכל לעבור אף פעם לידה רגילה, והבנתי שהסיכויים אפסיים במיוחד מאחר שזו היתה הלידה הראשונה שלי. האם זה נכון? האם יש מקומות עם גישה שונה? מה עושים כדי לשנות את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לשים לב מה ההנחיות שניתנו לך

אורנה דן
    13/06/2010

לאחר הניתוח, הן כתובות בסיכום הניתוח, שאני מניחה שמצוי בידך. (אם לא, אז אפשר להוציא אותו מביה"ח, דרך הרופא שלך, או בתשלום)
    אני מניחה שלא תמצאי שם הנחיה שלא ללדת וגינאלית, אך כדאי לבדוק זאת.
    לאחר שאת מוודאת שאין לך איסור רפואי ללדת וגינאלית, אני ממליצה לך לעשות מספר פגישות של הכנה ללידת VBAC שבהן גם תלמדי כיצד להמנע מניתוח חוזר, וגם תוכלי לגבש עמדה לגבי בחירת בית החולים המתאים ביותר לכך. מומנת להתקשר אלי כדי להרחיב בנושא.
    בהצלחה
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגבי לידה רגילה אחרי ניתוח א

בקי
    15/06/2010

שימחת אותי לשמוע שיש טיפה אור בקצה המנהרה.לצערי מאחר וילדתי את בני בשבוע כה מוקדם זה היה לידה בהפתעה בטיול בחו"ל-בהונגריה -ושם אין מסמכים נורמלים, ולא הבנתי מילה מכל הסובב אותי, אין לי שום סיכום על הניתוח ואין לי מושג איך להשיג. הנקודה החשובה זה שלאחר הניתוח הרופא ההונגרי אמר לבעלי בעל פה שמכאן והלאה לומר בכל לידה שחיבים לעשות קיסרי בגלל הניתוח האורכי על הרחם. אז אפילו אם זה היה לאורך יש מצב שאעבור לידה רגילה? אני לא מסוגלת תחשוב על עוד ניתוח, זה הורג אותי. מקוה מאוד מאוד שתוכלי לענות לי בהן מוחלט. זה כל כך חשוב לי עד כדי שאני מסוגלת לא ללדת שוב בגלל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בקי
    15/06/2010

ודרך אגב שכחתי להודות לך על תשובתך, תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה את גרה?

אורנה דן
    15/06/2010

אוכל להמליץ לך על רופאים שתוכלי להיפגש איתם, ולשמוע את חוות דעתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת

בקי
    16/06/2010

במודיעין עילית תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה לך להפגש במעייני הישועה

אורנה דן
    16/06/2010

עם ד"ר בני חן. אמנם בד"כ הוא רוצה לראות את דוח הניתוח, אבל אולי הוא יוכל "לפסוק" לפי התיאורים שלך, והבדיקה שלו.
    הפגישה איתו, למיטב ידיעתי היא ללא תשלום.
    אשמח להתעדכן מה הוא אמר לך,
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה