מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה וגינלית אחרי קיסרי לאורךבקי11/06/2010
אני רוצה לדעת אם יש מצב ללידה רגילה אחרי שילדתי את בני הבכור בלידת חרום בשבוע 25 . על הבטן עשו לי חתך רוחבי ועל הרחם חתך אורכי בגלל התנוחה של העובר.זה נורא מדכא לחשוב שלא אוכל לעבור אף פעם לידה רגילה, והבנתי שהסיכויים אפסיים במיוחד מאחר שזו היתה הלידה הראשונה שלי. האם זה נכון? האם יש מקומות עם גישה שונה? מה עושים כדי לשנות את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לשים לב מה ההנחיות שניתנו לך
אורנה דן13/06/2010לאחר הניתוח, הן כתובות בסיכום הניתוח, שאני מניחה שמצוי בידך. (אם לא, אז אפשר להוציא אותו מביה"ח, דרך הרופא שלך, או בתשלום)
אני מניחה שלא תמצאי שם הנחיה שלא ללדת וגינאלית, אך כדאי לבדוק זאת.
לאחר שאת מוודאת שאין לך איסור רפואי ללדת וגינאלית, אני ממליצה לך לעשות מספר פגישות של הכנה ללידת VBAC שבהן גם תלמדי כיצד להמנע מניתוח חוזר, וגם תוכלי לגבש עמדה לגבי בחירת בית החולים המתאים ביותר לכך. מומנת להתקשר אלי כדי להרחיב בנושא.
בהצלחה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי לידה רגילה אחרי ניתוח א
בקי15/06/2010שימחת אותי לשמוע שיש טיפה אור בקצה המנהרה.לצערי מאחר וילדתי את בני בשבוע כה מוקדם זה היה לידה בהפתעה בטיול בחו"ל-בהונגריה -ושם אין מסמכים נורמלים, ולא הבנתי מילה מכל הסובב אותי, אין לי שום סיכום על הניתוח ואין לי מושג איך להשיג. הנקודה החשובה זה שלאחר הניתוח הרופא ההונגרי אמר לבעלי בעל פה שמכאן והלאה לומר בכל לידה שחיבים לעשות קיסרי בגלל הניתוח האורכי על הרחם. אז אפילו אם זה היה לאורך יש מצב שאעבור לידה רגילה? אני לא מסוגלת תחשוב על עוד ניתוח, זה הורג אותי. מקוה מאוד מאוד שתוכלי לענות לי בהן מוחלט. זה כל כך חשוב לי עד כדי שאני מסוגלת לא ללדת שוב בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
בקי15/06/2010ודרך אגב שכחתי להודות לך על תשובתך, תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את גרה?
אורנה דן15/06/2010אוכל להמליץ לך על רופאים שתוכלי להיפגש איתם, ולשמוע את חוות דעתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת
בקי16/06/2010במודיעין עילית תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציעה לך להפגש במעייני הישועה
אורנה דן16/06/2010עם ד"ר בני חן. אמנם בד"כ הוא רוצה לראות את דוח הניתוח, אבל אולי הוא יוכל "לפסוק" לפי התיאורים שלך, והבדיקה שלו.
הפגישה איתו, למיטב ידיעתי היא ללא תשלום.
אשמח להתעדכן מה הוא אמר לך,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)